Ο Γ. Βαρούτσικος νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, το οποίο θα είναι επταμελές, με τον κ. Γιώργο Βαρούτσικο να αναλαμβάνει πρόεδρος. Αντιπρόεδρος θα είναι ο κ. Γιώργος Τόρης. Από τα υπόλοιπα πέντε μέλη, τα τρία ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση του κ. Καραγιάννη και συγκεκριμένα οι κ.κ. Κρατήρας, Καφενταράκης και Ραΐδης. Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. οι κ.κ. Εμμανουήλ και Μπούρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:…

“Ο κ. Βαρούτσικος Γεώργιος είναι από σήμερα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τον κ. Τόρη Γεώργιο να αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου. Το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ πλαισιώνεται επίσης από τους κ.κ.: Κρατήρα Εμμανουήλ, Καφενταράκη Ιωάννη, Εμμανουήλ Βασίλειο, Μπούρα Νικόλαο και Ραϊδη Γεώργιο.

Στόχος της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Για το λόγο αυτό η πόρτα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτή ανά πάσα ώρα και στιγμή για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδράμει στη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη όλους του Βολιώτες που θέλουν σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια όλων μας να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακός Βόλου σε ρόλο πρωταγωνιστή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις