Τ. Μπεριτζάς: «Για μένα η Νίκη είναι πρώτη»

«Για μένα η Νίκη είναι πρώτη» δήλωσε με νόημα ο Τάσος Μπεριτζάς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός του Οικονόμου συμπλήρωσε η ομάδα του είναι μέσα στο στόχο της παραμονής και θα παλέψει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπεριτζά:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία αγωνιστικά είναι πρώτη. Αν πάρει όλους τους βαθμούς… Μια ομάδα που είναι πλήρης σε όλους τους τομείς. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους δικούς μου ποδοσφαιριστές γιατί προσπάθησαν με όλους τους τρόπους και με αυτό που μαθαίνουν από το καλοκαίρι, με τη μπάλα κάτω, με συνδυαστικό παιχνίδι, με πολύ τρέξιμο, προσπαθήσαμε πάρα πολύ σήμερα… Στο ποδόσφαιρο όμως κερδίζει αυτός που βάζει τα γκολ. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, όπως είπε και ο συνάδερφος κ. Βελιτζέλος. Γενικά είχαμε μια πολύ καλή εικόνα και προσπάθησαν τα παιδιά πάρα πολύ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ, εκεί φαίνεται η εμπειρία κάποιων παικτών, με τις παραστάσεις που έχουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες κάνουν αυτό που πρέπει και σκοράρουν. Αυτά τα παιδιά και αυτή η ομάδα το καλοκαίρι έβαλε έναν στόχο: να μείνει στην κατηγορία. Με πολύ χαμηλό μπάτζετ , με νέα παιδιά πρέπει να έχεις δύναμη και να δείξεις υπομονή γιατί τα νέα παιδιά πέρα απ’ το καλό ποδόσφαιρο που μπορούν να παίξουν και να πετύχουν τους στόχους μέχρι όμως να γίνει αυτό πρέπει εμείς οι προπονητές να αντέχουμε στην πίκρα και στον πόνο, όταν θες να κάνεις ομάδα με νέα παιδιά. Η Τσαριτσάνη από το καλοκαίρι αυτό θέλει να κάνει, με πολύ χαμηλό μπάτζετ, θεωρώ ότι ίσως να μας φύγουν και δύο τρεις βαθμοί, θεωρώ ότι παλέψαμε πολύ και το λέω αυτό γιατί έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος, ξέρουμε όλες τις ομάδες και ξέρουμε τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Ξέρουμε το πρόγραμμά μας. Είμαστε μέσα το στόχο, θέλει πολύ προσπάθεια. Το πρωτάθλημα όπως είπα και στην αρχή της χρονιάς είναι γολγοθάς και πρέπει να το παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνουμε στην κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βελιτζέλο για τα καλά του λόγια. Εμείς πάντα θα προσπαθούμε να παίζουμε κάτω την μπάλα και σύγχρονο ποδόσφαιρο γιατί έχουμε νέα παιδιά και φυσικά για να παίρνουμε και αποτελέσματα. Όλες τις ομάδες τις παίξαμε στα ίσα. Δεν φοβηθήκαμε κανέναν. Στο ποδόσφαιρο όμως παίζει κι ο αντίπαλος, δεν παίζεις μόνος σου.

Κλείνοντας ειλικρινά έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και την συνεργασία του πρώτου γύρου. Πρόκειται για καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες κι αυτό φαίνεται στα δύσκολα. Εγώ το έχω εκλάβει.

Θέλω να ευχηθώ στη Νίκη Βόλου, η οποία είναι κι αυτή μια ιστορική ομάδα, να βρει τον δρόμο της και να πάει εκεί που ανήκει γιατί το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επαρχιακές, υγιείς ομάδες. Για εμένα βαθμολογικά είναι πρώτη. Ελπίζω στον αγώνα που κάνει να δικαιωθεί, γιατί τους βαθμούς τους πήρε στο γήπεδο και να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο για τις ημέρες που έρχονται υγεία και να μην χάνει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση.

Έχουμε με τη διοίκηση αρκετά θέματα να λύσουμε πριν πάμε στις μεταγραφές. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι αξιόλογα. Αν έχει την δυνατότητα η ομάδα να ενισχυθεί καλό είναι. Εμείς με αυτά τα παιδιά ξεκινήσαμε, με αυτά θέλουμε να τελειώσουμε. Η επιτυχία ενός προπονητή είναι όπως ξεκινάει στην αρχή, έτσι να τελειώσει τη χρονιά. Κι όταν οι παίκτες έχουν τις συμφωνίες τους με χαμηλά ποσά έως καθόλου, γιατί είναι νέα παιδιά και θέλουν να αναδειχθούν, η διαχείριση για τον προπονητή είναι δύσκολη γιατί όλοι θέλουν να παίζουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις