Προπόνηση στο Πανθεσσαλικό – Αποκλειστικός στόχος το πρωτάθλημα

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, στις 28 Μαρτίου.

Άπαντες παρόντες και χωρίς απρόοπτα η σημερινή προπόνηση με τους παίκτες να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς ώστε να είναι πανέτοιμοι στην πρεμιέρα με το Αιγάλεω στο Πανθεσσαλικό.

Στους παίκτες της ομάδας μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Βασίλης Βενέτης, ο οποίος τους συνέστησε να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε να κατακτήσουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Τους υπενθύμισε πως η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής απέναντί τους και απαίτησε να είναι κι αυτοί απόλυτα συνεπείς με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η ποιότητα του ρόστερ και του τεχνικού τιμ αλλά και η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών προπονήσεων δεν αφήνουν περιθώρια παρέκκλισης του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον Νότιο όμιλο παρά το γεγονός πως πρόκειται για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε σχέση αυτό του άλλου ομίλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις