Αυστηρή σύσταση Λεουτσάκου στην FL: Καταθέστε φακέλους στην ΕΕΑ

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΕΡΤ, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνεταιρισμού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, απομένει ώστε στις 28 Μαρτίου να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League. Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη υπήρξε μία ενημέρωση των προέδρων των ομάδων για τις τρέχουσες εξελίξεις και υπήρξε αυστηρή σύσταση του κ. Λεουτσάκου οι ομάδες να καταθέσουν φάκελο στην ΕΕΑ γιατί επίκειται να συνεδριάσει άμεσα ώστε στην έναρξη να διαθέτουν όλες πιστοποιητικό συμμετοχής. Να σημειώσουμε πως κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΕΕΑ, μόλις έξι ΠΑΕ της FL πέρασαν επιτυχώς τον έλεγχο της επιτροπής και διαθέτουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έξι εξ αυτών δεν κατέθεσαν καν φάκελο ενώ για τις υπόλοιπες οκτώ, έλειπαν έγγραφα.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, το προεδρείο της Ένωσης είχε τηλεδιάσκεψη με την ΕΡΤ Α.Ε. προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και θα γίνει νέα συνάντηση εντός της εβδομάδας.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τις ομάδες της Football League, οι οποίες ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις