«Ψευδής είδηση που πλήττει την ομάδα μας και παραπληροφορεί»

Σε διάψευση δημοσιεύματος, που ήθελε στον αγώνα της με τον Διαγόρα να υπάρχει ταξί αντί ασθενοφόρου, προχώρησε η Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα που ανάρτησε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αναπαρήγαγαν και άλλα μέσα σχετικά με την παρουσία ασθενοφόρου στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με το Διαγόρα Ρόδου που διεξήχθη την Κυριακή (7/3) για την 13η αγωνιστική της Super League 2.

Διευκρινίζουμε ότι σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την αναφορά του Ερυθρού Σταυρού και του παρατηρητή αγώνα όλα ήταν νομότυπα.

Επισημαίνεται μάλιστα ότι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Νοσοκομείο “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Τζόρντι Αλάεθ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτι που επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ 1905.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 σε συνεργασία πάντα με την διοργανώτρια αρχή έχει τηρήσει από την έναρξη του πρωταθλήματος όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στο ακέραιο δείχνοντας τη δέουσα προσοχή ειδικά όταν πρόκειται για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και γενικά όλων των εμπλεκόμενων σε κάθε αγώνα.

Παρακαλούμε να ανασκευάσετε άμεσα τη ψευδή είδηση που πλήττει την εικόνα, το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας ανά το πανελλήνιο, παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις