Άρχισε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Νικλητσιώτης

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου, στη μεταγραφική περίοδο, η οποία βρίσκεται ακόμη σε ισχύ και ολοκληρώνεται για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ στις 31 Μαρτίου.
Ο 30χρονος εξτρέμ επιστρέφει στο Βόλο, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με σκοπό να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν το στόχο τους.
Ήδη από την Δευτέρα ο Νικλητσιώτης άρχισε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε, πως με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο είχαν συνεργαστεί στη Νίκη, ενώ υπήρξε συμπαίκτης και με τους Σκοπελίτη, Κόλα.
Αυτή, όμως, δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν έρθει σε συμφωνία να εντάξουν στο δυναμικό τους και έναν νεαρό ξένο αμυντικό μέσο από ομάδα της Σούπερ Λιγκ, όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη. Ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθει στον Βόλο.
Όσον αφορά την προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάζονται καθημερινά, με τον Φράνκο Κολέλα να μην είναι ακόμη έτοιμος να μπει στο πρόγραμμα (αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού), ενώ και ο Στάθης Ρόκας έχει ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις