Μαρτίνης: «Καμία ψηφοφορία στην τηλεδιάσκεψη… Διαρροές του υπάλληλου Παπασταμάτη»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος, κ. Μαρτίνης. Ο ισχυρός άνδρας της ροδίτικης ομάδας σχολίασε τα όσα έγιναν στην τηλεδιάσκεψη και καυτηρίασε δημοσιεύματα τα οποία, σύμφωνα με λεγόμενά του, προέρχονται από τον κ. Παπασταμάτη της Καλαμάτας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Τόνυ Μαρτίνη στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM:

Απόδοση: goalpost.gr

Για την τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League: «Κάναμε μια τηλεδιάσκεψη στην οποία έγινε μια ενημέρωση από τον πρόεδρο τον κ. Λεουτσάκο ότι θα ξεκινήσουμε στις 28 Μαρτίου. Αυτό! Δεν κατάλαβα για ποιον άλλο λόγο κάναμε την τηλεδιάσκεψη. Δεν βγήκε κάτι άλλο. Δεν κατάλαβα να υπήρχε άλλος λόγος που κάναμε την τηλεδιάσκεψη».

Για το αν υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία όπως γράφτηκε σε αθλητικό σάιτ της Καλαμάτας κι αν ήρθε σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο τηλεσυμβούλιο: «Εμένα δεν με επέπληξε κανείς. Εγώ έκανα μια τοποθέτηση. Υπάρχει ένας κύριος εκεί που εκπροσωπεί την Καλαμάτα, ο κ. Παπασταμάτης, ο οποίος θεωρεί ότι κάνει δουλειά στο μεγάλο αφεντικό. Εμείς αφεντικά δεν έχουμε, είμαστε οι ίδιοι τα αφεντικά. Οι ιδιοκτήτες, οι πρόεδροι, οι συμμετέχοντες και οι μέτοχοι και δεν έχουμε υπαλλήλους τύπου Παπασταμάτη, να δίνουμε αναφορά ή να αναλαμβάνει εκείνος τον ρόλο να μιλά για λογαριασμό μας. Χθες αυτό που είπα ήταν το ξεκάθαρο που είχαμε αποφασίσει στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη. Τι θα γίνει έως τις 28 Μαρτίου; Πήραμε μια απόφαση ότι θα ξεκινήσουμε αργά (28 Μαρτίου) για έναν λόγο. Για να ξεκαθαρίσει το πόσες ομάδες θα πέσουν και τι θα γίνει στη σημερινή Football League με την αναδιάρθρωση. Αυτό το ερώτημα το έθεσα πάλι χθες γιατί αν κατάλαβα καλά έτσι όπως πάει το πράγμα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά θα παρακαλάμε  ή θα εκλιπαρούμε αν θέλετε, το τι θα γίνει με τις έξι ομάδες που θα είναι στον αέρα. Υπάρχουν οι δύο που ανεβαίνουν, οι δύο που πέφτουν και μένουν άλλες έξι σε κάθε όμιλο. Τι θα κάνουν αυτές οι δώδεκα ομάδες;»

Για τα πιστοποιητικά συμμετοχής που εκκρεμούν: «Εμείς σε σχέση με το πιστοποιητικό είμαστε έτοιμοι εδώ και έναν μήνα. Είχαμε τα πάντα έτοιμα και λόγω του ότι είχε λήξει η ενημερότητα  γιατί δεν είχε συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έπρεπε να ξαναβγάλουμε. Το στείλαμε πάλι και περιμένουμε να συνεδριάσουν και να βγει η απόφαση. Μαθαίνω ότι κάποιοι πιέζουν να μην συνεδριάσει. Με τη λογική ότι λήγει η θητεία των μελών της Επιτροπής. Έπρεπε να έχουν βγει τα πιστοποιητικά έναν μήνα πριν».

Για το αν υπήρξε κάποιου είδους ψηφοφορία έστω και άτυπη, όπως επίσης γράφτηκε στο sporstonoto: «Όταν έθεσα το θέμα αυτό (τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση) στην τηλεδιάσκεψη, έγινε μια συζήτηση και αναφέρθηκε o κ. Λεουτσάκος γενικώς: θα το δούμε, θα το αντιμετωπίσουμε… αν δεν πάνε όλες οι ομάδες στη SL2, δηλαδή οι έξι που απομένουν με την προκήρυξη. Δεν ήταν θέμα ψηφοφορίας. Γιατί είπα τον Παπασταμάτη, γιατί αυτός τα μετέφερε στον Γεωργούντζο. Τα έβαλαν πάλι με τη Νίκη Βόλου, γιατί είναι το εύκολο θύμα κι έβαλαν κι εμένα μαζί. Η Νίκη Βόλου είναι το εύκολο θύμα επειδή έβαλε διάφορα θέματα την προηγούμενη φορά με την έναρξη του πρωταθλήματος. Eίναι γενικά από τις ομάδες που μιλάνε και παίρνουν θέση και από κάποιους στοχοποιείται. Βέβαια το να παίρνεις θέση δεν είναι κακό. Το να μιλάει κάποιος και να λέει την άποψή του δεν είναι κακό».

Για το αν υπάρχει εμπιστοσύνη στην ηγεσία της κατηγορίας: «Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στο προεδρείο. Από πλευράς Ρόδου τουλάχιστον δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Απλούστατα θα πρέπει κάποια πράγματα να αντιμετωπίζονται με συλλογικότητα. Αυτή την άποψη έχω. Εγώ δεν συμμετείχα πολλές φορές σε αυτό το όργανο, ούτε παλιότερα. Γιατί παλιότερα όταν η Ρόδος ήταν στη Β’ Εθνική είχα βάλει κι εγώ εκπρόσωπο κάτι σαν τον Παπασταμάτη…»

 

«Στο θέμα της αναδιάρθρωσης δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των ομάδων. Εδώ έχουμε συγκεκριμένο πρόβλημα. Λέει ότι καταργεί την Football League. Τι σημαίνει αυτό; Θα πάμε με την προκήρυξη που ισχύει; Την αλλάξαμε ως προς τα πλέι άουτ και τα πλέι οφ. Δεν αλλάχθηκε ως προς την άνοδο. Επομένως ανεβαίνουν δύο, πέφτουν δύο. Οι έξι που θα πάνε; Αυτό είναι το ερώτημα. Αυτό που γίνεται λάθος είναι ότι ο Αυγενάκης δεν το τελειώνει, να ξέρει η κάθε ομάδα τι κάνει. Μιλάμε για εταιρίες, χρήματα, επενδύσεις. Αυτό που γίνεται τώρα είναι το “βλέπουμε και κάνουμε”. Πώς θα προχωρήσουμε με το “βλέπουμε και κάνουμε;” Θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε απεργίες;

Μακάρι να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 28 Μαρτίου. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό το ερώτημα έθεσα και νομίζω πως συμφωνούσαν οι πάντες και ο κ. Λεουτσάκος συμφώνησε. Τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν από τον κ. Παπασταμάτη γιατί ο κ. Παπασταμάτης τα βλέπει διαφορετικά. Του αρέσει να υπάρχει μια αναστάτωση».