Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα το «διπλό» της Μπεσίκτας

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι αισθητά λιγότερες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο προκύπτουν ορισμένες στοιχηματικές προτάσεις, από Φούτομπολ Λιγκ, Τουρκία και Ρουμανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα σχετικά με το διαδικτυακό στοίχημα και τα online casino που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Μπεσίκτας

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του τουρκικού πρωταθλήματος, Οσμάνλισπορ – Μπεσίκτας, στην οποία θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.04. Πέρασε… αέρας η Οσμάνλισπορ την προηγούμενη αγωνιστική από την Προύσα, όπου κατάφερε να «διαλύσει» με 0-4 την Μπούρσασπορ. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, όπου μετρούσε τρεις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ κατάφερε παράλληλα, να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα μετά από δυο σερί παιχνίδια. Αντιμετωπίζει πάντως ξεκάθαρο πρόβλημα στην έδρα της, καθώς προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις εκεί.

Από την άλλη πλευρά, νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Γαλατασαράι αναδείχθηκε η Μπεσίκτας, καθώς επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της. Πέτυχε έτσι τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει μόλις μια ήττα στις 13 τελευταίες αγωνιστικές. Μεσοβδόμαδα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Καραμπούκσπορ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Τουρκίας. Υποχώρησε στην 2η θέση μετά τη χθεσινή νίκη της Φενερμπαχτσέ, με τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Οσμάνλισπορ που θα την επαναφέρουν στην κορυφή να είναι «μονόδρομος».

Καλλιθέα με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Φούτμπολ Λιγκ, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το «1 DNB» σε απόδοση 1.85 στον αγώνα Καλλιθέα – Ολυμπιακός Βόλου. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει σήμερα η Καλλιθέα, που προέρχεται από δύο σερί «βαριές» ήττες. Οι γηπεδούχοι έκαναν κακή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ηττήθηκαν δίκαια 3-0, σ’ ένα ματς όπου έχαναν 2-0 στο ημίχρονο με δύο εις βάρος τους πέναλτι. Μεσοβδόμαδα παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, είχαν αξιοπρεπή παρουσία, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τη δεύτερη σερί ήττα. Οι Θεσσαλοί, από την άλλη, βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 18 πόντους, ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα τους φέρει στην 5η θέση και στο -3 απ’ τα Τρίκαλα. Προέρχονται απ’ την εντός έδρας γκέλα με τον Αγροτικό Αστέρα (0-0), αποτέλεσμα που δεν τους άφησε ικανοποιημένους. Συμπερασματικά, θεωρούμε ότι η Καλλιθέα μπορεί να πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Συνεχίζει το σερί η Στεάουα

Τελευταία πρόταση για σήμερα, ο «Άσσος» σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Ρουμανίας, Στεάουα –Πόλι Τιμισοάρα. Ένα μικρό σερί δυο συνεχόμενων νικών «τρέχει» η Στεάουα στο πρωτάθλημα, που μετά την νίκη της με 2-0 επί της Ουνιβ. Κραϊόβα, επικράτησε και στην έδρα της Βιτορούλ, την προηγούμενη αγωνιστική. Μεσοβδόμαδα φιλοξενήθηκε και πάλι από την Βιτορούλ, για το Κύπελλο αυτή τη φορά, επικρατώντας με το ίδιο σκορ και πάλι. Από την άλλη, μόλις μια νίκη μετράει στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της η Πόλι Τιμισοάρα, που εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Βέβαια, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες. Η Στεάουα σήμερα είναι το φαβορί και θα τη στηρίξουμε, ωστόσο θεωρούμε ότι το σκορ δε θα… ξεφύγει, για το λόγο αυτό επιλέγουμε το «1 % Under 3.5».

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις