Δερμιτζάκης: «Να βγούμε όλοι δυνατοί από αυτή την δοκιμασία»

Στη Βέροια, από την στιγμή που αποφασίστηκε από τους αρμόδιους να μην αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όπως ήταν φυσικό απογοητεύτηκαν, όπως και σε όλες τις ομάδες, δεν πτοήθηκαν όμως, με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να έχουν δίπλα τους τη διοίκηση, η οποία ομολογουμένως τους στάθηκε στις δύσκολες στιγμές, από όλες τις απόψεις.

Με την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, όλοι «έπεσαν με τα μούτρα στην δουλειά», με μεγάλη όμως προσοχή, ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, ακολουθούν ένα εβδομαδιαίο αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει την τελευταία προπονητική μέρα της εβδομάδας (κάθε Σάββατο), δηλαδή στην κορύφωσή του, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πραγματικές συνθήκες αγώνα με στολές, πάθος, δύναμη, γηπεδικές εγκαταστάσεις, γι΄ αυτό άλλωστε αυτό το οικογενειακό διπλό, γίνεται στην φυσική έδρα της «Βασίλισσας», στο στάδιο της πόλης, κάτι που εξοικειώνει τους παίκτες με τον αγωνιστικό χώρο, τον οποίο είχαν να πατήσουν από το καλοκαίρι!!!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στην «ΚΕΡΚΙΔΑ», για τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε διάστημα τριών μηνών (από 28/3 έως 27/6), την ομάδα του, που πρωταρχικό στόχο έχει την διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων, που θα την οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στην S.L.2, αναφέρει τους αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτή και στέλνει το δικό του μήνυμα σε αυτούς που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου μας στα χέρια τους.

– Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος τη 28/3;

«Όλα τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο φυσική, όσο και αγωνιστική. Παρότι οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας είναι πρωτόγνωρες, παραμένουν πειθαρχημένα.

Θέλω να πιστεύω, ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος την 28/3, όλοι θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το ίδιο θα κάνουμε σε όλη την διάρκειά του, γνωρίζοντας πολύ καλά, τους υψηλούς στόχους που έχει αυτό το ιστορικό σωματείο».

– Συνεχίζουμε χωρίς καμία αλλαγή στο ρόστερ, ή θα υπάρξει την τελευταία στιγμή κάποια ενίσχυση; Αν φυσικά κρίνεται αυτό απαραίτητο.

«Προσωπικά χαίρομαι, γιατί το ρόστερ μας σε τέτοιες εποχές, είναι και ποσοτικό, αλλά και ποιοτικό. Η ομάδα στηρίζεται σε αυτό και το εμπιστεύεται απόλυτα. Δεν μας απασχόλησε καθόλου όλο αυτό το διάστημα κάποια προσθήκη, γιατί απλούστατα δεν το κρίναμε απαραίτητο, μιας και είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Όλο το προπονητικό τιμ έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε σε αυτό έμψυχο δυναμικό».

– Το ευχάριστο είναι, ότι όλοι οι παίκτες, που από το καλοκαίρι βρίσκονται στην ομάδα, παρέμειναν σε αυτή, κάτι που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα, σε ελάχιστες ομάδες της κατηγορίας. Πως το ερμηνεύετε αυτό;

«Πραγματικά δεν είχαμε καμία απώλεια στο έμψυχο δυναμικό μας. Αυτό έχει να κάνει πρωτίστως με την διοίκηση της ΠΑΕ, που έδειξε και δείχνει συνέπεια σε όλα τα θέματα. Και όταν ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχει εξασφαλισμένη την οικονομική συνέπεια και τις πολύ καλές συνθήκες εργασίας, τότε δουλεύει πολύ καλύτερα, μόνο για το καλό το δικό του και της ομάδας του. Τα παιδιά βλέπουν και βιώνουν καθημερινά, ότι αυτή η ομάδα λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο. Έτσι έχουμε γίνει μια αγαπημένη οικογένεια και αυτό θα το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος.

– Υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει, κάτι που σας φοβίζει σε αυτό το ιδιαίτερο εκ των πραγμάτων πρωτάθλημα;

«Προσωπικά δεν φοβάμαι κάτι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην δουλειά μας και στους παίκτες μας. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας δύο έμπειρους ανθρώπους, γνώστες του ποδοσφαίρου, τον γενικό δ/ντή Γιώτη Τσαλουχίδη και τον γενικό αρχηγό Θωμά Τρούπκο, με τους οποίους η συνεργασία μας είναι τέλεια. Η παρουσία τους στα αποδυτήρια και η καθημερινή συνεργασία με τέτοιες προσωπικότητες, δίνει σε όλους μας περισσότερη όρεξη και δύναμη για δουλειά.

Το μόνο που με προβληματίζει, είναι το άγνωστο που έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, το οποίο θα παίξουμε σε πολύ μικρό διάστημα. Εκεί θα φανούν και οι αντοχές, ψυχικές και σωματικές όλων μας. Εδώ θέλω να ευχηθώ, όχι μόνο για την ομάδα μου, αλλά για όλα τα παιδιά, να έχουν την υγεία τους, ανεξάρτητα από τους στόχους που έχουν θέσει. Όλοι να βγούμε υγιείς από αυτή την δοκιμασία και να προετοιμαστούμε για ένα καλύτερο αύριο».

– Ποιες ομάδες πιστεύετε ότι θα σας κοντράρουν, στην υπόθεση της ανόδου;

«Ομάδες που εκπροσωπούν πόλεις και νομούς και έχουν ιστορία στο ποδόσφαιρό μας, όπως εμείς, ο Ολυμπιακός Β., η Καβάλα, ο Πανσεραϊκός, είναι μονόδρομος ο στόχος τους να είναι ο πρωταθλητισμός. Πάντα όμως υπάρχουν οι εκπλήξεις».

Κλείνοντας αυτή τη συνομιλία μας, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Πάυλος Δερμιτζάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα, στους ανθρώπους που έχουν τις τύχες τους Ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους. Είπε συγκεκριμένα:

«Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε, αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαίρου μας, να δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις και συνθήκες, για ένα δημιουργικό πλάνο, που θα εφαρμοστεί στα επόμενα χρόνια».

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΚΕΡΚΙΔΑ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις