Ανακοίνωσε Νικλητσιώτη και Χολέβα ο Ολυμπιακός Βόλου

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι από σήμερα ο Γιώργος Νικλητσιώτης, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να ανακοινώνει και την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Χολέβα, ο οποίος την περίοδο 2016-17 είχε αγωνιστεί και πάλι στον Ολυμπιακό για έξι μήνες (είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2017 από τον Απόλλων Λάρισας.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Χρήστο Χολέβα.
Ο 30χρονος επιθετικός Γιώργος Νικλητσιώτης (23/3/1991) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς σε ηλικία 18 ετών. Στην συνέχεια έπαιξε με τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική για έξι μήνες, συνεχίζοντας την υπόλοιπη χρονιά στην ίδια κατηγορία με τον Θρασύβουλο.
Το 2011-12 φόρεσε τη φανέλα της Χέλμοντ Σπορτ (Β’ Ολλανδίας) και επιστρέφοντας στην Ελλάδα πέρασε από τον Παναργειακό, τον Αήττητο Σπάτων, το Νέστο Χρυσούπολης, τα Τρίκαλα, τον Αστέρα Βλαχιώτη, τη Σαντορίνη, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Νίκη Βόλου και τη Λαμία.
Ο 30χρονος Βολιώτης, υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, Χρήστος Χολέβας έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας μας στην ομάδα Κ20 αλλά και το 2017 όταν και στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Απόλλωνα Λάρισας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου, με την οποία αγωνίστηκε στην πορεία την περίοδο 2011-12 και 2012-13. Συνέχισε στον Ρήγα Φεραίο και από εκεί στην Κ20 της Λάρισας. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα του Κισσαμικού, του Πανιωνίου, τη Ιεράπετρας και του Αλμυρού.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Χρήστος Χολέβας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις