Καλαμάτα: Ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου με Σαντορίνη

Στη Νάξο θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν η Καλαμάτα αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Σαντορίνης με την πρεμιέρα- σύμφωνα με πληροφορίες- να γίνεται το Σάββατο 27 Μαρτίου, ενώ η πλειοψηφία των αγώνων θα γίνει την Κυριακή 28/3.

Η Σαντορίνη δεν είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο ενώ και η «Μαύρη Θύελλα» εξυπηρετείται για συγκοινωνιακούς λόγους καθώς οι πτήσεις αυτή την περίοδο είναι περιορισμένες και η μετάβαση στο νησί των Κυκλάδων το Σάββατο δυσκολότερη.

Το ματς πάντως αυτό δεν θα είναι το πρώτο της νέας σεζόν καθώς η διοργανώτρια στις συζητήσεις της με την ΕΡΤ φαίνεται να καταλήγει σε τηλεοπτικές μεταδόσεις Παρασκευή και Δευτέρα, καθώς το Σαββατοκύριακο υπάρχει η κάλυψη των αγώνων της SL2. Εάν το πλάνο εφαρμοστεί από την πρώτη αγωνιστική, θα υπάρξει ματς στις 26 Μαρτίου.

Αρέσουν Αναστασόπουλος, Παναγιώτου
Η Καλαμάτα συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα στα Παλιάμπελα και το Σάββατο έγινε το δεύτερο οικογενειακό δίτερμα στο οποίο ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε τις δοκιμές του.

Το ευχάριστο είναι πως τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο 28χρονος χαφ Νίκος Αναστασόπουλος και ο 24χρονος δεξιός μπακ Κώστας Παναγιώτου έχουν ενσωματωθεί πλήρως και μάλιστα δείχνουν πάρα πολύ καλό πρόσωπο με τους μελανόλευκους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τα όσα έχουν δει ως τώρα.

Πηγή: sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις