Την ΑΕΚ σκέφτονται στον Βόλο

Στον Βόλο αφήνουν πίσω την ήττα από τον Παναιτωλικό και σκέφτονται το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι που δίνουν οι ομάδες μέσα σε διάστημα 10 ημερών στο Πανθεσαλικό (προηγήθηκε η νίκη του Βόλου με 1-0 για το Κύπελλο) και το τέταρτο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στα άλλα τρία ο Βόλος μετρά πέρα από τη νίκη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό, μία ισοπαλία με 2-2 στη Ριζούπολη για το πρωτάθλημα και μία ήττα με 4-2 στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι «κυανέρυθροι» μετά από 25 παιχνίδια μετρούν επτά νίκες στο πρωτάθλημα, όσες σημείωσαν και πέρυσι στην κανονική περίοδο. Θα επιδιώξουν να κερδίσουν την Κυριακή την ΑΕΚ για να πετύχουν καλύτερη επίδοση φέτος, όσον αφορά τις νίκες. Φέτος, πάντως, η ομάδα έχει πετύχει περισσότερα τέρματα σε σχέση με πέρυσι (25 έναντι 23), ενώ και ανασταλτικά τα πήγε καλύτερα, καθώς μία αγωνιστική πριν να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου ο Βόλος έχει δεχθεί 32 γκολ, τη στιγμή που πέρυσι η «καυνέρυθρη» εστία είχε παραβιαστεί 42 φορές.

Η ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο παρουσιάζεται πιο δυνατή μακριά από τον Βόλο κι αυτό το φανερώνουν τα αποτελέσματα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο οι «κυανέρυθροι» απέσπασαν μόλις εννέα βαθμούς εκτός έδρας (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες). Φέτος νίκησαν τέσσερις φορές εκτός, απέσπασαν πέντε ισοπαλίες και έχασαν τέσσερις φορές. Συγκέντρωσαν 17 βαθμούς, τη στιγμή που στο Πανθεσσαλικό μάζεψαν 13 (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες).

Φυσιολογικό είναι το γεγονός να έχει η ομάδα περισσότερα γκολ εκτός (13 έναντι εννέα στον Βόλο).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις