Μαρτίνης: Όλες οι ομάδες σύμφωνες εκτός του Παπασταμάτη της Καλαμάτας

Δηλώσεις στο Sportstonto.gr πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Τώνης Μαρτίνης, έχοντας προηγηθεί η συνέντευξή του στο CLASICO του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ρόδου μας, ανέφερε πως αν στο νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την  των επαγγελματικών κατηγοριών δεν διευκρινίζεται με απόλυτο τρόπο τι θα γίνει με τις ομάδες που θα τερματίσουν από την 3η θέση έως την 8η να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σ’ αυτή την πρόταση συμφώνησε η Νίκη και όλες οι υπόλοιπες ομάδες πλην της Καλαμάτας.

“Σε καμία  περίπτωση η Ρόδος και εγώ προσωπικά στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας της Football  League δεν συνταχθήκαμε, ούτε ποτέ μέχρι τώρα έχουμε συνταχθεί με την Νίκη Βόλου. Εγώ τόνισα απλά σε όλους και έγινε απολύτως κατανοητό αυτό, πως αν αρχίσει το πρωτάθλημα, χωρίς την ξεκάθαρη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την συγχώνευσή μας με την Super League 2 και όχι με την αόριστη αναδιάρθρωση, τότε κινδυνεύουν να πέσουν όλοι όσοι είναι κάτω από την 2η θέση της βαθμολογίας και στους δύο ομίλους της FL, στην Γ’ ερασιτεχνική Εθνική κατηγορία και να περάσουμε τα ίδια και χειρότερα με τα περσινά. Με την άποψή μας αυτή συντάχθηκε η Νίκη Βόλου όπως και οι περισσότερες ΠΑΕ του νότιου όμιλου και μόνο ο κύριος Παπασταμάτης, ο οποίος δήλωσε  πως εκπροσωπεί τον Γιώργο Πρασσά, επέμενε να ξεκινήσουμε έτσι και αλλιώς το πρωτάθλημα και μετά… βλέπουμε λέει πάλι. Μόνο που τότε θα είναι πλέον πολύ αργά…. Εγώ  όμως που μιλάω με τον κ. Πρασσά, ξέρω πως αυτός έχει άλλη γνώμη από τον κ. Παπασταμάτη και πως συμφωνεί και αυτός μαζί μας για τον κίνδυνο που υπάρχει για όλους μας στην Football League και βέβαια σας προανέφερα”.

Ο Τώνης Μαρτίνης και αναφέρθηκε και στον Λεωνίδα Λεουτσάκο: “Στηρίζουμε και πάντα στηρίζαμε τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο οποίος κάνει και αυτός ότι μπορεί να βρεθεί   και να ξεκαθαρίσει απόλυτα η κατάσταση μέχρι τις 27- 28 του μήνα, για να αποφύγουμε έτσι τα χειρότερα, όπως σας είπα και πιο πριν.  Tα οποία, περιέργως, μόνο ο κ. Παπασταμάτης δείχνει να μην μπορεί, ή να μην θέλει να καταλάβει, ίσως για τους δικούς του πάντα  λόγους. Να μην ξεκινήσουμε, ξαναλέμε, χωρίς την ρητή και αμετάκλητη απόφαση της Κυβέρνησης για την συγχώνευση – και όχι είπαμε, αναδιάρθρωση –  των εν λόγω πάντα δύο αυτών κατηγοριών. Και σε αυτό συμφωνούμε όλοι μας, επίσης σας ξαναλέω….».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις