ΕΠΣΘ: Ο απόηχος της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Η 7η “στροφή” για τον 1ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. ανήκει πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το goalpost.gr κάνει το ταμείο σε όλες τις αναμετρήσεις παρουσιάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά της αγωνιστικής:

Σάββατο 19/12

Πηλέας – Πανιώνιος 1-3

Έχει πάρει φόρα για τα καλά πλέον η ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη καθώς στα τελευταία 4 ματς μετράει 3 νίκες και 1 ήττα(κόντρα στην Α.Ε.Δ. 1-0) και πλέον έφτασε τους 10 βαθμούς ξεκολλώντας ουσιαστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μιας και πλέον έχει από κάτω 6 ομάδες και ισοβαθμεί με την Αγ. Παρασκευή στην 5η θέση. Βέβαια η αποστάσεις είναι μηδαμινές αλλά σίγουρα το κομμάτι ψυχολογία έχει ανεβεί στα ύψη. Από την άλλη η ομάδα του Πηλέα συνεχίζει να απογοητεύει και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θα προσπαθήσουν να δουν τι ακριβώς φταίει και αγνοεί όχι μόνο την έννοια νίκης από την 1η αγωνιστική αλλά και γενικά την συγκομιδή βαθμών μιας και έχει μείνει στην προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς(1 νίκη και 6 ήττες).

Σαρακηνός – Δάφνη 2-0

Χωρίς να πιάσει μεγάλα στάνταρ στην απόδοση του, ο Σαρακηνός έκλεισε ιδανικά το 2015 με άλλη μία νίκη κόντρα στην Δάφνη το Σάββατο εντός έδρας, φτάνοντας έτσι στους 14 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 3η θέση μαζί με τον Θησέα. Όσον αφορά την ομάδα του Θ. Ναλμπάντη που δεν παρουσιάστηκε έτοιμη για μία τέτοια δυνατή μονομαχία εκτός έδρας, η διακοπή του πρωταθλήματος πιστεύουν όλοι πως θα λειτουργήσει προς τα θετικά και θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη για το υπόλοιπο της σεζόν. Πάντως η ομάδα των Αγ. Αναργύρων υποχώρησε στην 10η θέση με 7 βαθμούς και είδε τον Πανιώνιο να την προσπερνάει μετά το νικηφόρο του αποτέλεσμα κόντρα στον Πηλέα.

Α.Ε. 2002 – Θησέας 2-3

Άλλο ένα τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα της Αγριάς που την διατηρεί στην 3η θέση μαζί με τον Σαρακηνό (14β.) καθώς απέδρασε με το διπλό στο φινάλε από το πλαστικό των Καλών Νερών. Μια αναμέτρηση που είχε πάθος, δυνατές μονομαχίες, πολλά γκολ, που όμως σίγουρα αφήνει την πικρία στους γηπεδούχους μιας και στο τέλος της αναμέτρησης είδαν να χάνουν μέσα από τα χέρια τους έναν σπουδαίο βαθμό στην μάχη που δίνουν για να κρατηθούν ζωντανοί στο θέμα παραμονή. Πλέον με το πέρας και της 7ης αγωνιστικής παραμένουν ουραγοί με 1 μόλις βαθμό και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα μιας και η ψαλίδα αρχίζει να ανοίγει.

Κυριακή 20/12

Σκιάθος – Αγ. Παρασκευή 2-0

Νίκη χρυσάφι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τους νησιώτες καθώς κέρδισαν μια ομάδα που θα παλέψει βάσει τα όσα δείχνει και η βαθμολογική της εικόνα αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για σενάρια για την παραμονή της. Η ομάδα της Σκιάθου πλέον έχει 8 βαθμούς και σιγά – σιγά αρχίζει να γεμίζει το “σακούλι” της με βαθμούς και στο τέλος που θα γίνει ταμείο θα δει αν είναι αρκετοί για να σώσει την κατηγορία. Από την άλλη έντονα παράπονα έχει η Αγ. Παρασκευή από την διαιτησία, φωνάζοντας για αρκετές από τις αποφάσεις του διαιτητικού τρύου που ουσιαστικά της στέρησε την δυνατότητα να πάρει κάποιο βαθμό από μια δύσκολη έδρα. Οι φιλοξενούμενοι πλέον έχουν συγκάτοικο στην 5η θέση και είναι ο Πανιώνιος με 10 πόντους.

Ηρακλής – Μαγνησιακός 2-1

Καθάρισε νωρίς τα ματς ο Ηρακλής πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είχαν το μυαλό τους στη διακοπή για τις γιορτές. Οι κυανόλευκοι με αυτή την νίκη τους συνέχισαν να βρίσκονται στην 2η θέση με 16 βαθμούς 3 δηλαδή πίσω από την πρωτοπόρο Α.Ε.Δ. Από την άλλη πλευρά των φιλοξενουμένων αυτή η ήττα τους ανάγκασε να υποχωρήσουν κι άλλο στην βαθμολογία και πλέον βρίσκονται ισοβαθμούν με την Σκιάθο με 8 βαθμούς στην 8η θέση.

Άρης – Α.Ε. Διμηνίου 0-2

Χριστούγεννα στην κορυφή θα κάνει η Α.Ε. Διμηνίου μετά και την νέα επικράτηση της αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη εκτός έδρας. Η ομάδα του Κ. Παπαστεργίου μετράει 6 συνεχόμενες νίκες στα 7 παιχνίδια της και δείχνει πως δύσκολα θα παραδώσει τα σκήπτρα της περσινής πρωτιάς για τον Α’ όμιλο. Όσον αφορά την ομάδα των Μελισσατίκων η νέα τους αποτυχία για την συγκομιδή βαθμών, τους ανάγκασε να υποχωρήσουν κι άλλο πλέον στην βαθμολογία και να τους πλησιάσουν κι άλλο οι ομάδες που θα μάχονται μέχρι τέλους για την παραμονή.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις