Ο χειρότερος φετινός Ολυμπιακός Β. έχασε 1-0 από την Καλλιθέα

Μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις ήταν αυτή που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου στο σημερινό παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας μηδέν τελικές προσπάθειες γνώρισε την ήττα με 1-0 με γκολ του Φράγκου στο 83′. Ο Ολυμπιακός με την παρουσία του…

στον αγωνιστικό χώρο έδειξε μικρή ομάδα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Άλλη μια χρονιά πάει χαμένη για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία, σε σχέση με τις ομάδες που προπορεύονται, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο βολιώτικο σύλλογο. Το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγάλο μετά και το θέμα Τικάο που προέκυψε.

Πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός
Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Στρατηλάτης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Καρράς και στο αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Ντάσιος και Αρβανίτης. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Τσιάρας και Νάστος. Ο Γκουγκούδης έπαιξε στη δεξιά πτέρυγα, ο Ντεπέτρις στην αριστερή, με τον Φερνάντες να έχει επιτελικό ρόλο στο παιχνίδι και τον Γουόρντεν να κινείται στην κορυφή της επίθεσης.

Μέτριο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο
Μέτριο ήταν το θέαμα που παρουσίασαν Καλλιθέα και Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο 10λεπτο, στο οποίο ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι στο 8′ σε μαρκάρισμα του Γουόρντεν από τον Νόνη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να μην το καταλογίζει, η Καλλιθέα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πρόβλημα στο χώρο του κέντρου, δεν κρατούσαν τη μπάλα, με τους παίκτες της Καλλιθέας να αναπτύσσονται κυρίως από τα άκρα.
Η Καλλιθέα είχε να επιδείξει μια κεφαλιά του Πίκολο στο 2′, με τη μπάλα να περνά έξω από τα δοκάρια του Στρατηλάτη. Στο 12′ σουτ του Τεγούση κατέληξε στα χέρια του Στρατηλάτη, ενώ στο 15′ μακρινό σουτ του Μασένα, η μπάλα έφυγε άουτ.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος, με το επιθετικό πρόβλημα να είναι μεγάλο και ξεκινούσε από την αδυναμία δημιουργίας παιχνιδιού στη μεσαία γραμμή.
Η Καλλιθέα στο διάστημα 31′-45′ είχε δύο καλές στιγμές. Η πρώτη στο 32′ όταν μετά από σέντρα του Αρναρέλη από τα αριστερά ο Μασένα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νόνης μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, με τον Στρατηλάτη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

«Χρυσός» σκόρερ ο Φράγκος
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, ο Ολυμπιακός συνέχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην οργάνωση και δημιουργία του παιχνιδιού, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια, έναντι 12 της Καλλιθέας.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ουσία όμως. Στο 52′ μετά από σέντρα του Γουόρντεν από τα δεξιά, ο Γκουγκούδης καθυστέρησε να σουτάρει, με τον Κατσούλη να διώχνει τη μπάλα από την περιοχή του.
Στο 70′ ο Μπέλης σούταρε με τον Στρατηλάτη να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.
Το θέαμα παρέμεινε μέτριο και στο τελευταίο 20λεπτο, με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες.
Για να φτάσουμε στο 83′ όπου η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ, μ’ ένα εκπληκτικό γυριστό σουτ του Φράγκου, μετά από κόρνερ του Μπέλη. Η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε και ο Φράγκος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα. Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Στρατηλάτης είχε αποσοβήσει το γκολ, αποκρούοντας σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπέλη.
Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Καλλιθέας κράτησαν εύκολα τη νίκη, απέναντι σ’ έναν απογοητευτικό επιθετικά Ολυμπιακό. Η κατοχή της μπάλας ήταν 62% για την Καλλιθέα και 38% για τον Ολυμπιακό.

Σκόρερ: 83′ Φράγκος
Κίτρινες: Γκίνης, Φράγκος, Νόνης-Ντεπέτρις, Καρράς, Νάστος
Διαιτητής: Ανούσος N. (Λακωνίας)
Βοηθοί: Παλαμίδας Γ. (Λακωνίας), Νενεκούμης Χ. (Αργολίδας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Στρατηλάτης, Καρράς (87′ Αλαμάνης), Ντάσιος, Αρβανίτης, Μπουτζίκος, Τσιάρας (79′ Κυζιρίδης), Νάστος, Φερνάντες, Γκουγκούδης (53′ Νικολιάς), Ντεπέτρις, Γουόρντεν
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Νόνης, Παγώνης, Μπούζας (59′ Φράγκος), Πίκολο, Γκίνης (67′ Σταύρου), Τεργούσης, Αρναρέλης, Μασένα (65′ Τσίπρας), Μπέλλης, Λεβέντης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις