Europa League: Ο Ολυμπιακός κάνει το πρώτο βήμα!

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας (11/3) αναφορικά με την φάση των «16» του UEFA Europa League… με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Άρσεναλ (22:00) με στόχο να χτίσει τις βάσεις πρόκρισης!

Europa LeagueΟ Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αϊντχόφεν και η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο στους «16» της διοργάνωσης του UEFA Europa League, με την Άρσεναλ (22:00)

Σήμερα, Πέμπτη (11/3) διεξάγονται συνολικά εννέα αναμετρήσεις με αυτή που ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα να είναι αυτή ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μίλαν στην Αγγλία.

Αναλυτικότερα οι πρώτες αναμετρήσεις των ζευγαριών για την φάση των «16» του Europa League:

Άγιαξ – Γιούνγκ Μπόις 19:55

Ντιναμό Κιέβου – Βιγιαρεάλ 19:55

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν 19:55

Σλάβια Πράγας – Ρέιντζερς 19:55

Γρανάδα – Μόλντε 22:00

Ολυμπιακός – Άρσεναλ 22:00

Ρόμα – Σαχτάρ 22:00

Τότεναμ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22:00

Όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote TV.

Η πρώτη πράξη της «μάχης» που θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ θα εκτυλιχθεί σήμερα στις 22:00 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Για ακόμη μια χρονιά και για δεύτερη συνεχόμενη οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για την διοργάνωση του UEFA Europa League και πιο συγκεκριμένα για την φάση των «16». 

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Ουσεϊνού Μπα που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού ενώ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα τη στιγμή που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του αγώνα.

Η αναμέτρηση του Φαλήρου θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι COSMOTE SPORTS 2HD.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις