Γαβριηλίδης για τη Γ’ Εθνική, τοπικά και ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Πέλλα τηλεόραση.

Για το όριο ηλικίας στις Ομοσπονδίες δήλωσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό το μέτρο. Μπορείς να είσαι πλανητάρχης και όχι πρόεδρος στην ΕΠΟ».

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο είπε: «Ο Γραμμένος είναι πολύ αγαπητός αλλά θα μπορούσε να είναι πιο δυναμικός». Για τη διοίκηση της ΕΠΟ τόνισε: «Περίμενα περισσότερα. Ισως δεν επέτρεψαν την διοίκηση της ΕΠΟ, οι συνθήκες γιατί δεν είναι μόνο τι θέλεις, αλλά αν σ’ αφήνουν να το κάνεις»

Για τις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης του 2022 είπε: «Λέω για μια ακόμη τετραετία να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, για να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση»

Για την κλήρωση του κυπέλλου που βγήκε το ζευγάρι Αρης-Ολυμπιακός είπε: «Επρεπε να βγει οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι παρά αυτό. Οποιοδήποτε άλλο θα ήταν σωστό. Τι να κάνουμε, έτυχε. Πραγματικά στενοχωρήθηκα, καθώς κάποιοι δεν με φέρθηκαν σωστά. Είναι κάποια πράγματα που δεν αξίζει τον κόπο ούτε να τα σχολιάζεις».

Για το μητρώο δήλωσε: Το μητρώο προϋπήρχε. Αν ήθελαν να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα θα μπορούσαν να το κάνουν με μια πιο απλή διαδικασία και όχι τόσο χρονοβόρα. Εμείς σε σύνολο 30 σωματείων έχουμε τρία αλλά υπάρχουν και πολλά που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να μπουν στο μητρώο».

Για τα τοπικά: «Στον χώρο μας έχουμε πολλούς φοιτητές που έχουν φύγει και από την άλλη ομάδες που προετοιμάστηκαν για να ανεβούν. Τι θα γίνει θα πάει η χρονιά στράφι; Δεν ξέρω. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα ρωτηθούν οι Ενώσεις τι άποψη έχουν αν θα ξεκινήσουμε ή όχι. Εγώ θα καλέσω τα σωματεία και θα παρθεί η απόφαση. Οι ομάδες που είναι προς την κορυφή θέλουν να ξεκινήσουμε και αυτές που είναι πιο χαμηλά δεν θέλουν».

Τι θα γίνει αν δεν αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα; «Δεν είναι σωστό να ζητήσουμε από τις ομάδες να ξαναπληρώσουν από τη στιγμή που δεν παίξαμε.

Σε ερώτηση για τις Ενώσεις είπε ότι δεν έχουν έσοδα καθώς έχουν νεκρώσει τα πάντα, ούτε από χορηγούς ούτε από πουθενά».

Για τη Γ’ Εθνική: «Εχω την πληροφορία ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί ότι ξαναξεκινάει η Γ’ Εθνική, αλλά πάντα έχουμε τον φόβο των κρουσμάτων και των λοιμωξιολόγων».

Για τα τεστ επισήμανε: «Όταν παρθεί η απόφαση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των τεστ, ότι θα τα καλύψουν οι περιφέρειες ή οι δήμοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις