Ενισχύθηκε σημαντικά ο Ολυμπιακός Βόλου

Δυναμώνει ακόμη περισσότερο ο Ολυμπιακός Βόλου με τις προσθήκες των Γιώργου Νικλητσιώτη και Χρήστου Χολέβα, ενόψει των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ήδη, τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έφτασαν τα έξι (Χερμάν Ερέρα, Στέφαν Τζούριτς, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, Χρήστος Κατσούκης, Γιώργος Νικλητσιώτης και Χρήστος Χολέβας), με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται πλήρεις και δυνατοί σε όλες τις γραμμές.

Μάλιστα, οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκαν, καθώς αναμένεται να αποκτηθεί και ξένος μέσος από ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ως δανεικός, ο οποίος θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στη μεσαία γραμμή του βολιώτικου συγκροτήματος.

Όσον αφορά τον Χρήστο Χολέβα, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια, στα 30 του χρόνια αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Αστέρα Βλαχιώτη και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Χρήστος Χολέβας ενσωματώθηκαν στην ομάδα και μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Ο Στέφανος Ξηροφώτος γνωρίζει τις δυνατότητες του 30χρονου εξτρέμ, καθώς συνεργάστηκαν στη Νίκη την περίοδο 2016-17. Ο Νικλητσιώτης γνωρίζει, επίσης, αρκετούς παίκτες στον Ολυμπιακό, όπως για παράδειγμα τους Κλεβί Κόλα και Φίλιππο Σκοπελίτη, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στη Νίκη.

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίστηκε χθες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Φράνκο Κολέλα να συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία, καθώς εξακολουθεί να είναι τραυματίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ αρνητικά ήταν όλα τα μοριακά τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες στο τέλος της περασμένης εβδομάδας. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε νέα τεστ.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή, τα αποτελέσματα από τα τεστ κορωνοϊού που έγιναν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, τόσο στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ όσο και της Σούπερ Λιγκ 2, ήταν αρνητικά. Δεν υπήρξε ούτε ένα θετικό κρούσμα κι αυτό είναι παρά πολύ ενθαρρυντικό για τις ομάδες, ενόψει των παιχνιδιών που έχουν μπροστά τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις