Στην κορυφή μέσω Πάτρας ο Απόλλων

Ασταμάτητος ο Απόλλων Σμύρνης, που έκανε το καθήκον του στην Πάτρα και επικράτησε της Παναχαϊκής με 0-2, φτάνοντας έτσι στις 7 σερί νίκες, που τον οδηγούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστής, για μία ακόμα φορά, ήταν ο Βάντερσον, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της Ταξιαρχίας.

Αρχικά, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα στο 31′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 77′ βρήκε και πάλι δίχτυα και… κλείδωσε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Το έργο για τον Απόλλωνα, βέβαια, δεν ήταν δύσκολο, αφού οι Πατρινοί παραπαίουν. Οριακά συμπλήρωσαν εντεκάδα, είχαν μόλις έναν παίκτη στον πάγκο, τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Βορύλλα, με τον Σπανό να του δίνει την ευκαιρία να κάνει και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, καθώς στο 91′ έκανε αλλαγή κάτω από τα δοκάρια. Η γηπεδούχοι, μάλιστα, θα είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις, αλλά ο Χούσα σημάδεψε το δοκάρι της Ταξιαρχίας.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος (90’+1′ Βορύλλας), Ασίγκμπα, Χούσα, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Τρίγκας, Μουκίδης, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος, Χαρτσιάς, Πέδρο.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Παρπέξ (64′ Λαγός), Φατιόν, Κονέ (86′ Συμελίδης), Φαρινόλα, Βάντερσον, Κρητικός (57′ Ψιάνος).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις