Ποινές -3 σε Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου

Μοιράσου το άρθρο

Καμπάνες από το Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου σε Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου, για οφειλές σε Σιατραβάνη και Πέρεζ, αντίστοιχα.
Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τιμωρείται η Παναχαϊκή για οφειλή στον Σάββα Σιατραβάνη, από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Στον πρώην παίκτη των Πατρινών έχει επιδικαστεί ποσό 10.000 ευρώ (αρχικά ζητούσε 20.000) και η Παναχαϊκή έχει προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών για να τον εξοφλήσει προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η ποινή.

Παρόμοια ποινή επιβλήθηκε και στον Απόλλωνα Πόντου που έχει χρέος 20.670 ευρώ στον Τζόναθαν Λόπεζ Πέρεζ το οποίο θα πρέπει να εξοφλήσει σε έξι δόσεις των 3.445 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 363/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνόλου της οφειλής της ποσού 20.670,80 ευρώ προς τον αιτούντα ποδοσφαιριστή Jonatan Lopez Perez, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της με αρ. 334/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α ‘ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, οφειλή την καταβολή της οποίας ρυθμίζει σε (έξι) 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 3.445,133 ευρώ εκάστη, πλέον των νόμιμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10η) ημέρα από την δημοσίευση της παρούσας, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις