Τον αντικαταστάτη του Φεράρι σκέφτεται ο Λόπες

Ο Βόλος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (14/3, 19.00) θα έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του Φράνκο Φεράρι. Ενός ποδοσφαιριστή που και στη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του Βόλου.

Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα απουσιάσει, με τον Άνχελ Λόπεθ να αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Πάντως, γι’ αυτή τη θέση υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Κιάκος και ο Φάουστο Γκρίλο. Μάλιστα, ο Αργεντινός αμυντικός τις πρώτες του εμφανίσεις με την φανέλα του Βόλου τις έκανε ως αριστερός μπακ.

Ωστόσο, ο Λόπεθ ίσως να μην θέλει να χαλάσει το δίδυμο των Γκρίλο, Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας. Ο τελευταίος βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή, καθώς εξέτισε την ποινή του. Αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό (πρώτο μέσα στο 2021), μέχρι και σήμερα.

Επίσης, ο Χουάν Περέα εξέτισε και αυτός την ποινή του και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Κολομβιανός επιθετικός πήρε «ανάσες», καθώς λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Όπως συνηθίζει ο Λόπεθ δεν ανοίγει τα «χαρτιά» του για την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, με τον Ισπανό τεχνικό, πάντως, να έχει περισσότερα «όπλα» στα χέρια του, προκειμένου να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις