Ευρωλίγκα: Με Ζενίτ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ζενίτ στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 1) και θα παλέψει για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κόντρα σε μία ομάδα με ποιότητα και κίνητρο.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζενίτ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00, Novasports 1) και θα ψάξει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά το 94-79 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού οι Ρώσοι έχουν αγωνιστικό κίνητρο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει ρεκόρ 16-11, βρίσκεται σταθερά εντός πρώτης οκτάδας και θέλει το διπλό για να παραμείνει στο παιχνίδι των πλέι-οφ.

«Η Ζενίτ είναι μία ομάδα που πάει πολύ καλά, που έχει κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια στη μία κατοχή γιατί προφανώς έχει πολύ καλή χημεία. Έχει πολύ καλό δημιουργό, πολλούς καλούς σουτέρ και παίκτες που ξέρουν να παίζουν μαζί. Φυσικά έχουν έναν πολύ καλό προπονητή και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε για την αναμέτρηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν υπολογίζει φυσικά στους Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Φερνάντο Ρότσα και Χιούζ Τεπενιέ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις