Μετρά επιστροφές η ΑΕΚ και μπαίνει δυνατή στις κρίσιμες μάχες

Η ΑΕΚ, που δουλεύει στην αποκατάσταση και στις επιστροφές παικτών με θλάση, με όριο κάτω από το μέσο όρο παγκοσμίως, βλέπει μετά τον Ολιβέιρα να μπαίνει ο Μιτάι και ακολουθούν Μπακάκης – Τάνκοβιτς, ενώ ο Τσιγκρίνσκι, αναμένεται να επανέλθει λίγο μετά την εκκίνηση των πλέι οφμαζί με τον Γαλανόπουλο.

O Μανόλο Χιμένεθ μετρά από την Πέμπτη την επιστροφή του Μάριου Μιτάι και από την Τρίτη αυτή του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μάλιστα, με την εξαιρετική δουλειά στην θεραπεία και στην αποκατάσταση, γύρισε περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα από το μίνιμουμ που είχε προβλεφθεί, όταν είχε γίνει γνωστή η θλάση β’ βαθμού που είχε υποστεί. Όπως νωρίτερα, είχε γυρίσει (και) ο Γέβχεν Σάκχοφ και άλλοι.

Από εκεί και πέρα, η… επόμενη ημέρα, θέλει τον Μιχάλη Μπακάκη να είναι ο επόμενος που θα επιστρέψει (κι αυτός από θλάση) στο κανονικό πρόγραμμα. Και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ο διεθνής δεξιός μπακ-χαφ, θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά όπως είναι φυσικό δεν θα υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής στον Βόλο, αλλά θα είναι απόλυτα έτοιμος για τις κρίσιμες μάχες σε πλέι-οφ και Κύπελλο. Όπως έτοιμος θα είναι και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που αναμένεται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από βδομάδα και πιθανότατα στα μέσα. Όσον φορά τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, είναι τρεις. Εκείνη του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ταλαιπωρείται από θλάση β’ βαθμού και αναμένεται να επανέλθει τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ μπαίνοντας στον Απρίλιο, εκείνη του Κώστα Γαλανόπουλου που και αυτός αν πάνε όλα καλά και δέσει το κάταγμα που υπέστη στον ώμο θα είναι έτοιμος αρχές του επόμενου μήνα και αυτή του Αντρέ Σιμόες. Που είναι η πιο δύσκολη απ’ όλες. Ο Πορτογάλος μέσος, καταπολεμά το σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο που έχει με ξεκούραση και ειδικές ασκήσεις και μάλιστα δεν αποκλείεται να χάσει όλη τη σεζόν. Όλα θα εξαρτηθούν, όμως, από το αν πονάει όταν θα αρχίσει να κάνει πιο δυνατό ατομικό πρόγραμμα. Σαφώς μιλάμε για γερή κράση ποδοσφαιριστή κι αυτό δίνει ελπίδες αλλά επαναλαμβάνουμε ότι το πρόβλημα που έχει ο Σιμόες δεν είναι κάτι απλό και το παρακολουθούν οι ειδικοί για να παρθούν οι πιο σωστές αποφάσεις χωρίς κανένα ρίσκο και κανέναν κίνδυνο.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις