Τα θετικά και τα αρνητικά της 7ης αγωνιστικής για την Β’ Ε.Π.Σ.Θ.

Η 7η αγωνιστική τελείωσε και για την Β’ κατηγορία και χωρίς να έχει υπάρξει κάποια σημαντική διαφοροποίηση στην κορυφή, το 2016 θα βρει την Ακρόπολη Σέσκλου στην κορυφή, ενώ άξιο αναφοράς είναι παρθενικές νίκες των Ελευθεριακού και Αργοναυτών για την φετινή σεζόν. Το goalpost.gr λοιπόν σας παρουσιάζει όλα τα παιχνίδια.

Σάββατο 19/12

Ελευθεριακός – Ιάσων 2-1

Την πρώτη νίκη έκανε η ομάδα του Ελευθεριακού και συνάμα σεφτέ στην συγκομιδή βαθμών την εφετινή σεζόν. Η Liberta άλλωστε αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένας πάρα πολύ αξιόλογος αντίπαλος και ουσιαστικά δεν κατάφερνε να πάρει βαθμούς από την απειρία μια και είναι ομάδα που δεν έχει ούτε πέντε χρόνια ιδρύσεως στα τοπικά γήπεδα, αλλά αξιόλογο είναι πως όλη η ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η άθληση και η ευχαρίστηση του αθλήματος. Στα αγωνιστικά όμως και πάλι, με την νίκη τους αυτή έσβησε το περσινό -2 που κουβαλούσε ως προίκα και πλέον έχει 1 βαθμό αλλά φυσικά παραμείνει ουραγός στην βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη τα πιτσιρίκια της ομάδας της Άλλης Μεριάς υποχώρησαν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα (7η θέση – 8 β.) και αγνοούν την έννοια νίκη από την 4η αγωνιστική.

Τοξότης – Ακρόπολη 1-1

Ένα από τα δυο ποιο σημαντικά παιχνίδια για την συγκεκριμένη αγωνιστική εξελίχθηκε στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ. με τον Τοξότη να σταματάει το νικηφόρο σερί της Ακρόπολης(5 σερί νίκες) αλλά να μην της στερεί την κορυφή. Η ομάδα του Θ. Χρυσοχού βρίσκεται με 10 βαθμούς στην 4η θέση μετά και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Από την άλλη τώρα η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου ήταν πραγματικά πολύ άτυχη μιας και ουσιαστικά στην μοναδική απειλεί που δέχθηκε στα 90’ της

αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τελικώς κατάφερε με τέρμα του Φ.Φώτου να πάρει τον 1 βαθμό αλλά η εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε αφήνει σίγουρα μια γλυκόπικρη γεύση αν και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή μόνη 1η με 17 βαθμούς.

Κυριακή 20/12

Εθνικός – Δύναμις 3-0

Επίδειξη δύναμης με σβηστές όμως τις μηχανές ο Εθνικός έκανε το καθήκον του και επικράτησε δικαίως της Δύναμις με 3-0 σκορ και διατηρήθηκε στην 3η θέση με 13 βαθμούς 4 μακριά από την κορυφή.

Λεχώνια – Μακρινίτσα 1-2

Σπουδαίο διπλό για την Μακρυνίτσα κόντρα στα Λεχώνια που μεταφράζεται σε 10 βαθμούς έως τώρα συγκομιδή και ανεβάζοντας την στην 4η θέση μαζί με τον Τοξότη. Από την άλλη η ομάδα των Λεχωνίων παρέμεινε 11η με μόλις 4 βαθμούς .

Κένταυρος – Αργοναύτες 1-3

Το πρώτο του τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα της Αμαλλιάπολης κόντρα στον Κένταυρο Ν.Π. και μάλιστα με μία πολύ καλή εμφάνιση φτάνοντας έτσι τους 5 βαθμούς και αφήνοντας έτσι τρείς ομάδες πλέον για πρώτη φορά από κάτω της στον βαθμολογικό πίνακα. Ενώ όσον αφορά τους γηπεδούχους παρέμειναν στην 8η θέση με μόλις 7 βαθμούς συγκομιδή και κλείνουν με άλλη μία ήττα την χρονιά.

Ν. Α. Νίκης – Παγασητικός 1-1

Το έτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, όχι μόνο δεν είχε νικητή αλλά τελείωσε όπως και εκείνο του Σαββάτου με το ίδιο σκορ. Η ομάδα των Ν.Α. Νίκης αν και αιφνιδιάστηκε στο α’ μέρος και δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια (2’ Ρηγίνος με κεφαλιά), δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να κάνει τίποτα το αξιόλογο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Με την επανάληψη όμως έβγαλε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά δημιούργησε ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε στο 85’ με πέναλτι που κέρδισε ο Σιώμος και μετουσίωσε σε γκολ ο Δημουλάς να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να στερήσει από τον Παγασητικό την ευκαιρία να κάνει γιορτές στην κορυφή. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ομάδα του Τ. Παρισάκη βρίσκεται στην 9η θέση με 6 πόντους, ενώ η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου που σε αρκετές ευκαιρίες στο α’ μέρος αδίκησε τον εαυτό της παρέμεινε 2η με 16 βαθμούς(ένα λιγότερο από την Ακρόπολη).

Ρεπό: Άνθιμος Γαζής.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις