Τον Φράνκο Λάμτσε ανακοίνωσε η Επισκοπή

Μεταγραφική προσθήκη στην άμυνα για την Επισκοπή που απέκτησε τον Φράνκο Λάμτσε.
Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φράνκο-Χριστόφορου Λάμτσε. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έρχεται στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού ως και τον προσεχή Ιούνιο από την ΠΑΕ Χανιά.
Ο Λάμτσε είναι γεννημένος στις 30/7/1998 στο Τσοροβόντε της Αλβανίας (διαθέτει ελληνική υποκοότητα) και έχει ύψος 1.84μ.

Με το ποδόσφαιρο πρωτοασχολήθηκε στην Δόξα Παχιανών. Το 2016 πήρε μεταγραφή στην ΠΑΕ Πλατανιά Κ20 όπου το 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Λίγο μετά, μετακόμισε λίγο πιο νότια του νομού Χανίων και παραχωρήθηκε δανεικός και πάλι στην Παλαιόχωρα (Γ’ Εθνική). Φέτος ανήκε ΠΑΕ Χανιά (Super League2).

Η ΠΑΕ Επισκοπή τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες”.

Φ. Λάμτσε: Οργάνωση, γήπεδο, όρεξη, νεανικότητα
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, διέκρινε με “την πρώτη” κάποια σημαντικά στοιχεία τα οποία και κατονόμασε: “Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα της Επισκοπής για να πετύχουμε όλοι τους στόχους μας.
Βλέπω μια ωραία οργάνωση, βλέπω ένα ωραίο γήπεδο και γενικότερα όρεξη για δουλειά από μια νεανική ομάδα.
Θα δείξει μέσα στο γήπεδο τί μπορούμε να κάνουμε.

Νομίζω ότι η Επισκοπή είναι μια ομάδα που εξαρτάται από την δουλειά που θα κάνει μέσα στο γήπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους εδώ γιατί θέλουν να κοιτάζουν ψηλά.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις