Βόλος: Ψάχνει ήδη τον επόμενο Δουβίκα

Ο Τάσος Δουβίκας ήρθε στον ΝΠΣ Βόλος το καλοκαίρι, έβγαλε… μάτια και αποχωρεί. Αν δεν είναι ο ΠΑΟΚ, θα είναι ομάδα στο εξωτερικό. Το δεδομένο είναι ότι φεύγει από τους «κυανέρυθρους».

«Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό». Τάδε έφη, Αχιλλέας Μπέος. Οπότε «ντέρμπι» για την υπογραφή του δεν υφίσταται.

Ο Βόλος θα βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό για τον… μισό Δουβίκα. Ο υπόλοιπος είναι του Αστέρα Τρίπολης, αφού ως γνωστό υπάρχει συνδιοκτησία για τον 21χρονο επιθετικό.

Όπως και να’ χει. Τα χρήματα που θα πάρουν οι Θεσσαλοί δεν θα έχουν καμία σχέση με το ποσό που δαπάνησαν το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν. Και όπως ακούγεται δεν θα ναι και λίγα. Λίγο κάτω από το 1 εκ. ευρώ είναι το ποσό που δίνει ο ΠΑΟΚ για το 100% του ποδοσφαιριστή.

Οι Βολιώτες πλέον, ψάχνουν τον… επόμενο Δουβίκα. Που θα κοστίσει λίγα και θα πουληθεί για πολλά. Και όταν γράφουμε για τον επόμενο Δουβίκα δεν σημαίνει ότι θα είναι σέντερ φορ.

Οι θεσσαλοί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, έχουν λοκάρει υποψήφιους στόχους, μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, όχι σε τόσο νεαρή ηλικία όπως ο Δουβίκας, αλλά πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος με την ομάδα του, έχοντας επίσης πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Το αν θα προχωρήσει είναι άλλο θέμα. Πρόταση και μάλιστα με εξαψήφιο νούμερο, του έχουν κάνει. Όπως και η ομάδα στην οποία ανήκει. Και όχι μόνο!

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις