«Ζούμε στην ίδια χώρα;»

Με αφορμή την επανέναρξη των προπονήσεων στη Γ’ Εθνική, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος εξέδωσε ανακοίνωση ρίχνοντας τα βέλη του προς τους υπεύθυνους της πολιτείας και της ΕΠΟ για τον τρόπου που διαχειρίζονται το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Μας έκλεισαν 1η Νοεμβρίου 2020 με 500 κρούσματα covid19 την ημέρα. Μας ανοίγουν πάλι 13 Μαρτίου 2021, μετά από 130 (!!!) ημέρες, με 2500 κρούσματα ημερησίως. Οι διαφωνίες και οι ενστάσεις μας με τους υπεύθυνους της πολιτείας και της Ε.Π.Ο, για τον τρόπο που διαχειρίζονται και συμπεριφέρονται στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στις ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι γνωστές. Κανένα αίτημα μας δεν εισακούστηκε και μας πετάνε στην αρένα… Άραγε όλοι μαζί ζούμε στην ίδια χώρα;

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης , σεβασμού και αλληλεγγύης της κατάστασης που βιώνει όλη η ανθρωπότητα, αλλά και με δεδομένη την αγάπη, την τιμή και την υπόληψη προς το άθλημα που υπηρετούμε, ξεκινάμε σήμερα αυτό που μας πρόσταξαν. Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια ιστορίας με αδιάλειπτη παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα της χώρας. Δεν θέλουμε με τίποτα και για κανέναν να την βεβηλώσουμε. Θα είμαστε κανονικά στη σέντρα στις 4 Απριλίου».

Εκ του Δ.Σ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις