Λύγισε τον Εργοτέλη ο Λεβαδειακός στο ντέρμπι κορυφής (video)

 

 

Αυτό ήρθε τελικά στο 26΄, όταν έπειτα από λάθος του Μαζουλουξή ο Μπιανκόνι με σουτ έκανε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Βοιωτοί πίεσαν προκειμένου να φτάσουν σε ακόμα ένα γκολ, που θα τους έδινε σκορ ασφαλείας. Στο 31΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, το πλασέ όμως του Μπιανκόνι αποκρούστηκε αρχικά από τον Κατσιμήτρο και στην συνέχεια από το δοκάρι της εστίας του, ενώ στο 40΄ οι «πράσινοι» είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον Πολέτο….

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 72΄, το σουτ όμως του Κόνραντ μπλοκαρίστηκε από τον Στογιάνοβιτς. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ, το οποίο κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τους Βοιωτούς να πανηγυρίζουν την τέταρτη τους νίκη μέσα στην έδρα τους.

Συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Δημόπουλος, Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (68’ Κονέ), Μεχία, Νίλι (56’ Παναγιώτου), Πολέτο (87’ Τζημόπουλος), Συμελίδης (68’ Μαρίνος), Μπιανκόνι (68’ Ενομό)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (83’ Πατρινός), Νεράλ (46’ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Πέϊος, Τσέλιος, Αμπντουλάχι, Μπουρσέλης (66’ Κοκκίνης), Μανουσάκης (66’ Κωστανάσιος), Κόνραντ.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις