Αυτοκτόνησαν τα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα ο Ιωνικός βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον ΑΟΤ, ωστόσο κατόρθωσε να πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη με 2-3, βάζοντας μάλιστα δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το παιχνίδι βέβαια, ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στο 14’ κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη. Μετά από λάθος του Φαζού, ο Παπαγεωργίου έφυγε πλάγια και δεξιά εντός περιοχής, πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα προ του Γκίνη και εκείνος τον ανέτρεψε. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Πολύ όμορφος ήταν και ο πανηγυρισμός του Παπαγεωργίου, καθώς πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε μαζί με τον γιο του.

Η θεσσαλική ομάδα στο 26’ βρήκε δίχτυα και για δεύτερη φορά στο ματς. Αυτή τη φορά ο Ευθυμίου έκανε από κοντά το σουτ, ο Γκίνης δεν απομάκρυνε σωστά και στην επαναφορά ο Σκόνδρας πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τρομερό σουτ του Ρόλε στο 62’ μείωσε σε 2-1.  Η ισοφάριση για τον Ιωνικό ήρθε από τον Μάναλη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Κάστρο, να ολοκληρώνει την τεράστια ανατροπή στο 90+5!

Συνθέσεις:

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κεχαγιάς (39’ λ.τρ. Ζώγκος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας (57’ Σταματής), Ευθυμίου (72’ Ντιαλόσι), Ελευθεριάδης (57’ Χατζηκωνσταντίνου), Σκόνδρας (72’ Σιλβάνο).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης (84’ Κουϊρουκίδης), Παπαγεωργίου (46’ Σινγκ), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας (46’ Νιάσε), Μουμίν (66’ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (66’ Βλαχομήτρος), Πλατέλλας, Κάστρο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις