Νίκη Βόλου: Τα τυπικά για τον Αργεντινό Χουάν Ματέα

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάν Ματέα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονείται με τους κυανόλευκους. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση και μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στο λίγο διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις έπεισε τον Στάικο Βεργέτη πως του ανήκει μία θέση στο ρόστερ των Βολιωτών. Ο Ματέα ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού όμως μετά τη διακοπή των προπονήσεων,  λόγω του lockdown, έλυσε τη συνεργασία τους με την ομάδα των Σερρών.

Με την προσθήκη του 25χρονου Αργεντινού, ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, μεγαλώνει η λάτιν παροικία στη Νίκη Βόλου καθώς ήδη «μέλη» της είναι οι Ροχάνο, Γκονζάλες, Γκαρσία και Μπόσιο.

Μίνι βιογραφικό του 25χρονου Αργεντινού ποδοσφαιριστή:

Ο Juan Ignacio Mattea είναι γεννημένος στις 5/2/1996 στο Rio Couarto της Cordoba στην Αργεντινή και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός/εξτρέμ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της River Plate και της Belgrano Cordoba και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Β’ Εθνική και τις μικρές κατηγορίες της πατρίδας του. Ξεχώρισε, φορώντας την φανέλα της Talleres, της Estudiantes και της Αcción Juvenil. Την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη 2020, ήρθε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, με την ομάδα της Mons Calpe SC, σκοράροντας 3 τέρματα!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις