Αυτός ο Βόλος μπορεί τη νίκη επί της ΑΕΚ (pregame)

Πέφτει σήμερα η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να υποδέχεται στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο της ΑΕΚ (Novasports 4). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ θα παίξουν χωρίς άγχος, αν και στόχος τους είναι να τερματίσουν στην 7η θέση με τη ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, πριν τα πλέι άουτ, στα οποία θα λάβουν μέρος.
Επίσης, θέλουν σήμερα τη νίκη και για έναν επιπλέον λόγο, καθώς επιδιώκουν να φτάσουν τις οκτώ τη φετινή χρονιά, ξεπερνώντας τις επτά που είχαν σημειώσει πέρυσι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Πάντως, οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν πάντα γκολ και αυτό αναμένεται να συμβεί και σήμερα, καθώς τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Βόλος παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορούν να προσφέρουν όμορφο θέαμα.
Οι «κυανέρυθροι» δούλεψαν όλη την εβδομάδα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο σημερινό παιχνίδι και υπάρχει πίστη στην ομάδα για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Σίγουρα, το ματς θα είναι δύσκολο, καθώς η ΑΕΚ θα έρθει αποφασισμένη στον Βόλο για να πάρει το «τρίποντο», που θα την επιτρέψει να τερματίσει στη 2η θέση της κατάταξης και να μπει με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ.
Η προετοιμασία των «κυανέρυρθων» ολοκληρώθηκε χθες, με τον Άνχελ Λόπεθ θα έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Φράνκο Φεράρι, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, αλλά και των τραυματιών Ντααν Ριένστρα και Ρενάτο Σάντος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο σημαντικές επιστροφές, αυτές του Γεράσιμου Μήτογλου και του Χουάν Περέα, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν συνηθίζει να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, με την ομάδα να παρατάσσεται και σήμερα με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τέκιο και το αριστερό ένας εκ των Κιάκου, Γκρίλο. Αν ο Γκρίλο παίξει ως αριστερός μπακ, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτογλου και Σάντσες. Αν προτιμηθεί ο Κιάκος, ο Γκρίλο θα αγωνιστεί, ως στόπερ και θα καθίσει στον πάγκο ο Σάντσες. Στον άξονα θα παίξουν οι Τσοκάνης και Μπαριέντος. Για την μεσοεπιθετική τριπλέτα επικρατέστεροι είναι οι Νίνης, Περέα και Μπαρτόλο, αν και θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαρτίνες. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Κολόμπο, Μπουένο, Κρητικός και Μπάλλας.

“Σφυρίζει” ο Μανούχος
Τη σημερινή αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας. Βοηθοί θα είναι οι Βασίλης Νικολακάκης από την ΕΠΣ Λασιθίου και Θεόδωρος Τζιουβάκας από την ΕΠΣ Κοζάνης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις