Παπαδάκης: “Η Παναχαϊκή θα σωθεί”

Ο παράγοντας της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδάκης υποστήριξε πως η ομάδα της Πάτρας θα βρει λύση στα αδιέξοδά της και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα παρά την αδιαφορία των τοπικών παραγόντων. Συγκεκριμένα, ανέφερε:…

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που έμειναν μέχρι τώρα στην ομάδα, δείχνοντας ήθος και ανοχή. Τους θέλω δίπλα μου όλους. Και θα προσπαθήσω να μη φύγει κανείς άλλος. Όσοι έκαναν προσφυγή, ας πάνε στο καλό, δεν τους θέλω πίσω.
Υπάρχει επόμενη μέρα για την Παναχαϊκή, υπάρχει συνέχεια για την Παναχαϊκή. Δεσμεύομαι πως η ομάδα θα σωθεί. Μετά το ματς με την ΑΕΛ είχα πει πως αναλαμβάνω πρόεδρος ως τα Χριστούγεννα και περίμενα όποιον Πατρινό επιχειρηματία ήθελε, να έρθει να με βρει. Κανείς δεν ήρθε. Η Πάτρα είναι η πιο δύσκολη πόλη της Ελλάδας. Δεν θέλω τίποτα απ’ αυτούς. Τα λεφτά θα έρθουν από την Αθήνα. Κι όταν η Παναχαϊκή ξαναγίνει μεγάλη, ας έρθουν τουλάχιστον οι Πατρινοί να δίνουν 10 ευρώ για ένα εισιτήριο.
Το ζητούμενο είναι να σώσουμε την ομάδα, να την κρατήσουμε στη Β’ Εθνική. Θα πάρουμε 4-5 παίκτες εκτός Αχαΐας και θα πάρουμε και αρκετούς παίκτες – ταλέντα από την περιοχή. Μας περιμένει πολλή δουλειά στις γιορτές. Δεν ήρθαμε για να μείνουμε ένα χρόνο, ήρθαμε για να χτίσουμε την καινούργια Παναχαϊκή. Παραλάβαμε χρέη που δεν μας άφησαν να κάνουμε αυτά που θέλαμε, αλλά δεν εγκαταλείπω το καράβι. Κάποιοι παίκτες εγκατέλειψαν το καράβι λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν σεβάστηκαν κανέναν».
Θα επιστρέψει η Παναχαϊκή στο δικό της γήπεδο;
«Γιατί ρωτάτε εμένα; Την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή να ρωτήσετε. Εδώ και καιρό όλο περιμένουμε ένα σχέδιο για την πυρασφάλεια, αλλά τίποτα. Υπάρχουν σκοπιμότητες. Και αυτοί που φωνάζουν και μας βρίζουν κάνουν κακό στην ομάδα, εξαιτίας τους πληρώσαμε 30.000 πρόστιμο.
Οποιος ακούει για τα χρέη της Παναχαϊκής, φεύγει μακριά. Εγώ ανέλαβα το καλοκαίρι γιατί η Παναχαϊκή είναι ένα ιστορικό σωματείο και πίστευα πως μετά τη φυγή του Κούγια θα βοήθαγε ο κόσμος, έστω μ’ ένα εισιτήριο. Δεν εγκαταλείπω όμως, θα δώσω τη μάχη, παρότι κάποιοι θέλουν να πέσει η Παναχαϊκή και μιλάω για κάποιους από το νομό. Ο Ποτής Τσιριμπής θα μείνει στην ομάδα ως γενικός αρχηγός μάλλον. Μέχρι εκεί, δεν θα είναι στη διοίκηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις