Ο Λάτσι στη λίστα της Άντερλεχτ, στο Βόλο σκάουτ των Βέλγων

Ο Ζίγκα Λάτσι άργησε να συστηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο, στα τελευταία ματς είναι βασικός. Και αναντικατάστατος (συνολικά 12 αγώνες φέτος, οι 10 στη Σούπερ Λιγκ).
Ο 19χρονος Σλοβένος στόπερ κάπως δείχνει να ξεχωρίζει από αυτό το συνονθύλευμα που παρουσιάζει η ΑΕΚ παιχνίδι παρά παιχνίδι και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη.

Στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού την Κυριακή (14/3) βρέθηκε σκάουτ της Άντερλεχτ. Η βελγική ομάδα παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Λάτσι και παρά τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, αποφάσισε να τσεκάρει από κοντά τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Ένωσης.

Ο εκπρόσωπος της βελγικής ομάδας βρέθηκε στις εξέδρες και είδε τον Λάτσι να παίζει ένα ημίχρονο ως στόπερ και ένας ως αριστερός μπακ μετά την αλλαγή του Μιτάι με τον Σβάρνα. Εξάλλου, πρόκειται για αριστεροπόδαρο παίκτη, κάτι που αποτελεί ακόμα ένα συν στο βιογραφικό του.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 μετά από τραγική εμφάνιση (κάτι πήγε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο) αλλά μπορεί να πει κανείς πως ο Λάτσι διατήρησε κάποια στάνταρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις