Δουβίκας: «Όνειρο μου είναι να παίξω στο εξωτερικό»

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσου Δουβίκα ο Βόλος επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» βρέθηκε άνθρωπος της Άντερλεχτ που είχε τα μάτια του στραμμένα πάνω στον Δουβίκα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη Nova και υποστήριξε ότι όνειρο του είναι να παίξει στο εξωτερικό, ενώ τόνισε πως είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον της βελγικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι σκόραρε: «Με ευχαριστεί που συνεχίζω το σκοράρισμα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πλάνο: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή. Στο β’ μείναμε πίσω και καταφέραμε και κρατήσαμε το προβάδισμα και νικήσαμε».

Για τη σεζόν που κάνει ο ίδιος: «Έχω αυτοπεποίθηση και ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά και οι κόποι μου ανταμείβονται».

Για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ: «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Είναι μεγάλη τιμή να με κοιτάζουν τόσο μεγάλα κλαμπ. Εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και από εκεί και πέρα ότι δει ο καθένας από εμένα».

Για το αν προτιμάει μεγάλο ελληνικό κλαμπ ή το εξωτερικό: «Είναι δύσκολη ερώτηση γιατί παίζουν πολλά ρόλο και είναι ανάλογα και από την πρόταση. Το όνειρο μου, όμως, είναι να παίξω στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις