Ολυμπιακός: Αγωνία για Βαλμπουενά και Χασάν

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τους, την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στρέφοντας την προσοχή τους, στη ρεβάνς με την Άρσεναλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμού από τον αγωνιστικό χώρο του «Αλκαζάρ».

Ο Αιγύπτιος λίγα λεπτά μετά το προβάδισμα που έδωσε στους Πειραιώτες, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, ξάπλωσε στο χορτάρι και έπιασε τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν δείχνουν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό, υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό αν θα είναι στο 100% για την αναμέτρηση του Λονδίνου.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ προς το τέλος του αγώνα ένιωσε μία ενόχληση στον μηρό και έκανε νόημα στον πάγκο για το πρόβλημά του. Μάλιστα, η δυσφορία του ήταν εμφανής και μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λάρισα.

Πλέον στον Ολυμπιακό, αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δυο ποδοσφαιριστών, προκειμένου να κριθεί η συμμετοχή τους, στο παιχνίδι για τους «16» του Europa League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις