“Διψούν” να μπουν στη… μάχη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της έναρξης το πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Στέφανος Ξηροφώτος βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη και δίψα για να ριχθούν στη “μάχη”, με στόχο να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη μεγαλύτερη κατηγορία, ανεξάρτητα με το τί θα ισχύσει αναφορικά με την αναδιάρθρωση.

Ο Φράνκο Κολέλα, ο οποίος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, μετά τον τραυματισμό του και γυμνάζεται πλέον κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζει  σταδιακά ρυθμούς. Ο Χρήστος Κατσούκης αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα είναι σύντομα έτοιμος και αυτός να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Όσον αφορά τον παίκτη που αναμένεται να έρθει στην ομάδα από σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, ως δανεικός, οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα που ήδη διανύουμε. Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους “ερυθρόλευκους”, θα κλείσουν και οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα να διαθέτει πλήρες ρόστερ, έχοντας ποιοτικές λύσεις και στις τρεις γραμμές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις