Οι έξι προσθήκες ενίσχυσαν όλες τις γραμμές του Ολυμπιακού Β.

Στον Ολυμπιακό Βόλου φρόντισαν όλο το διάστημα του lockodown η ΠΑΕ να λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, ενώ αποκτήθηκαν και έξι ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ. Συγκεκριμένα, οι Χερμάν Ερέρα, Στέφαν Τζούριτς, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, Χρήστος Χολέβας, Γιώργος Νικλητσιώτης και Χρήστος Κατσούκης, δείχνουν πως είναι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό. Το αποδεικνύουν καθημερινά στις προπονήσεις, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη και δίψα για να ριχθούν στη «μάχη» του πρωταθλήματος, με στόχο να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Φράνκο Κολέλα, ο οποίος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, μετά τον τραυματισμό του και γυμνάζεται πλέον κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζει  σταδιακά ρυθμούς. Ο Χρήστος Κατσούκης αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα είναι σύντομα έτοιμος και αυτός να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Είναι γεγονός, πως οι «ερυθρόλευκοι» στερούνται ρυθμού κι αυτό είναι λογικό, από τη στιγμή που για τρεις και πλέον μήνες δεν γυμνάζονταν ομαδικά, λόγω του lockdown.

Επίσης, από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου έχουν να δώσουν φιλικό παιχνίδι κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να δει πως συμπεριφέρεται η ομάδα σε συνθήκες παιχνιδιού.

Βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλες τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Θα είναι σημαντικό για το βολιώτικο συγκρότημα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς όπως λέει και η λαϊκή ρήση «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις