Βόλος: Μαρτυρία πατέρα 14χρονου που παρενοχλήθηκε από τον 30χρονο φροντιστή – Τι κατέθεσε η οικογένεια στην αστυνομία

Απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Βόλου για τη δράση του 30χρονου φροντιστή ποδοσφαιρικής ακαδημίας, δίνει ο πατέρας ενός 14χρονου, που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο πατέρας του μαθητή και ποδοσφαιριστή αποκαλύπτει οτι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 1,5 μήνα. Ο γιος του συνομιλούσε στην εφαρμογή messenger με τον 30χρονο, έχοντας του εμπιστοσύνη αφού γνωρίζονταν από τις αθλητικές δραστηριότητες στο γήπεδο.

«Κάποια στιγμή κι ενώ μιλούσαν, ο 30χρονος του έστειλε γυμνή του φωτογραφία λέγοντας του λόγια που δε μπορώ να σας μεταφέρω. Το παιδί όμως αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα του κι εκείνη με τη σειρά της εμένα. Έτσι απευθυνθήκαμε στη διοίκηση του σωματείου προκειμένου να τους ενημερώσουμε και να ζητήσουμε εξηγήσεις. Το δικό μου το παιδί δεν το άγγιξε. Δεν ξέρω τι έκανε σε άλλα παιδιά και τι σχέση μπορεί αν είχε. Όμως το παιδί μου δεν το άγγιξε» ξεκαθαρίζει ο πατέρας που έλαβε αμέσως δράση μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Για το περιστατικό άλλωστε κατέθεσε στην Αστυνομία.

Να σημειωθεί οτι και παράγοντες της Ακαδημίας επισημαίνουν οτι αυτή τη συμπεριφορά, ο φερόμενος ως δράστης την ανέπτυξε εν μέσω της πανδημίας, όσο βρισκόταν σε αναστολή εργασίας, και όχι κατά τη διάρκεια αυτής.

πηγή: TheNewspaper.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις