Νίκησε Διαγόρα και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου ο Ιωνικός

Με γκολ στο 89′ και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιωνικός πανηγύρισε σπουδαία νίκη (3-1) επί του Διαγόρα στη Νίκαια και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου!

Ο Ιωνικός λαχτάρησε κόντρα στον Διαγόρα, αλλά τελικά επικράτησε 3-1 στη Νεάπολη.

Νέα αγχώδης νίκη για τον Ιωνικό. Οι Κυανόλευκοι πανηγύρισαν στη Νεάπολη σπουδαία νίκη με 3-1 σε βάρος του ελλιπούς Διαγόρα και αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού μετά την ανατροπή στα Τρίκαλα κατάφερε να αποφύγει τη νέα απώλεια στο γήπεδό του, υποχρεώνοτας τους Κυανέρυθρους στη δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν αρκετές φορές στην αντίπαλη εστία και δημιούργησαν κινδύνους. Η πίεση που άσκησαν είχε αποτέλεσμα στο 41′. Από ωραία ενέργεια του Βλαχομήτρου και σέντρα από αριστερά ο Νιάσε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Τσέλιο και έβαλε τον Ιωνικό σε θέση οδηγού.

Ο Διαγόρας έφερε το ματς στα ίσα με τον Σανδραβέλη στο 68′, όμως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ματίας Κάστρο «ξελάσπωσε» τον Ιωνικό. Στο 89′ έκανε το 2-1 με κοντινό σουτ και στις καθυστερήσεις κέρδισε το πέναλτι από τον Μανωλάκη και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Σκόρερ: 41′ Νιάσε, 89′, 90’+6′ πέν. Κάστρο – 68′ Σανδραβέλης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77′ Κουιρουκίδης), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ρόλε (90’+1′ Παπαγεωργίου), Πλατέλλας (90’+1′ Πογκοσιάν), Βλαχομήτρος (62′ Μάναλης), Κάστρο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας (85′ Χότζα), Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου, Λινάρδος (46′ Μπαστακός), Ντοριβάλ (74′ Κωστούλας), Κάκκο (74′ Τσιαντούλας), Σμυρλής (46′ Αλάεθ), Κονέ.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις