Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β. ενόψει Φούτμπολ Λιγκ

Με προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Στέφανο Ξηροφώτο και τους συνεργάτες του να δουλεύουν με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής. Οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Χρήστος Αγρόδημος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνονται κάποιες ενοχλήσεις, χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Ο νεαρός Χρήστος Κατσούκης μπήκε στο πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Ο Φράνκο Κολέλα, ως γνωστόν, μετέχει κανονικά στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, με τον Αργεντινό μέσο να προσπαθεί καθημερινά να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις δείχνει ο Χερμάν Ερέρα, ο οποίος διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και κατάφερε να ενσωματωθεί γρήγορα στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Μέρα με την ημέρα παρουσιάζεται καλύτερος και ο Στέφαν Τζούριτς, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει μπροστά ένα δεκαήμερο για να προετοιμαστεί η ομάδα, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Τρίγλια στον Βόλο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις