Λεουτσάκος: «Να είμαστε δίπλα στον Ζαγοράκη»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Super League 2 και της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος τοποθετήθηκε αναφορικά με την διάταξη της κλιματικής φορολογίας του στοιχήματος, ως έξτρα έσοδο για τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

«Είναι ένα αίτημα που το κυνηγάμε εδώ και τρία χρονια. Είναι δίκαιο για τις ομάδες. Προφανώς και αποτελεί μια σημαντική ανάσα αν αναλογιστεί κανείς τι έχει γίνει με την πανδημία. Υπάρχει μεγάλη κρίση και θεωρώ ότι το οικονομικό θα βοηθήσει πολύ αυτή την περίοδο».

«Αναμένουμε συναντήσεις και ραντεβού για να ξέρουμε ακριβώς τα ποσά που θα πάρουν οι ομάδες. Ακόμα δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας, δεν ξέρουμε τίποτα. Θα πάρουν χρήματα από την Super League 1, έως και την Football League. Πρέπει να γίνει αυτό για να δούμε καλύτερες μέρες και ανάκαμψη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη: «Είναι μια προσωπικότητα γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια. Αποτελέι ένα «brand name» που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα του για τις καλύτερες μέρες του ποδοσφαίρου».

Για την Super League 2: «Είμαι ευχαριστημένος με το πρωτάθλημα. Έχει απήχηση, το βλέπει ο κόσμος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, και στις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις