Προχωρούν οι εργασίες στο ΕΑΚ, το… λίφτινγκ συνεχίζεται (photos)

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες στο ΕΑΚ, προκειμένου το στάδιο να πάρει άδεια λειτουργίας και να αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Έχει γίνει «λίφτινγκ» σε όλους σχεδόν τους χώρους του ΕΑΚ, καθώς έχουν βαφτεί τα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας, των διαιτητών, τα μπάνια, ενώ… …ετοιμάζονται και τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων. Επίσης και το ιατρείο του ΕΑΚ έχει καλλωπιστεί και αυτό, ενώ έχει αρχίσει το βάψιμο και στους χώρους των κερκίδων (γκρι-κόκκινο). Το στάδιο θα βαφτεί και εξωτερικά.

Έχουν τοποθετηθεί καθίσματα σε σημεία των κερκίδων όπου δεν υπήρχαν (λόγω φθορών ή καταστροφών), ενώ στις θέσεις των VIP επανατοποθετήθηκαν τα δερμάτινα καθίσματα. Χθες συνεργείο καθαρισμού ξεκίνησε τον καθαρισμό των κερκίδων από τη θύρα 3, ενώ θα γίνει έλεγχος των πυλώνων του σταδίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρειάζεται να γίνουν εργασίες, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση του ΕΑΚ.

Όσον αφορά τον χλοοτάπητα, βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση. Το χόρτο έχει μετατραπεί σε «χαλί», θα τοποθετηθούν νέα δίχτυα στα δύο τέρματα και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο για χρήση από τον Ολυμπιακό. Όπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια με τον Τύρναβο στις 28 Αυγούστου και με τον Λεβαδειακό στις 4 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στο ΕΑΚ.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις