Ενισχύεται στις μεταγραφές ο Θησέας

Η μεταγραφική ενίσχυση του Θησέα Αγριάς συνεχίζεται. Μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Αργύρη Κουτσιρίμπα, που πέρυσι υπερασπίστηκε την εστία του Σαρακηνού, αποκτήθηκε και ο Χάρης Παπαϊωάννου. Πρόκειται για σέντερ φορ που έχει γεννηθεί το 1993 και που προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με…

τα χρώματα της Μακρινίτσας.
Επίσης, έγινε γνωστό ότι τελικά θα παραμείνει στον Θησέα ο Ρενάτο Κόντρα. Ο ικανός ποδοσφαιριστής υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά τελικά βρέθηκε λύση και θα συνεχίσει να φορά την πράσινή φανέλα.
Όσον αφορά την επίσημη «πρώτη» για τη νέα χρονιά ορίστηκε ως ημερομηνία η 11η Αυγούστου. Φυσικά η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μάνδαλου, που ως γνωστόν συμφώνησε με τους ανθρώπους του Θησέα για την παραμονή του στην ομάδα.
Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Αλιάτης και τα μέλη του Δ.Σ. εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τη Μακρινίτσα για την παραχώρηση του Παπαϊωάννου και γενικότερα για την άριστη συνεργασία της με τον Θησέα. Επίσης, ευχαριστούν τον Σωτήρη Πλακαρό για την προσφορά του στην ομάδα. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι νέα του ομάδα θα είναι ο Σαρακηνός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις