Στοίχημα: “Καίγεται” η Φούλαμ, “τρύπιες” άμυνες στο Ένιο Ταρντίνι – τριάδα “φωτιά” στο 6.89!

To σημερινό κουπόνι (19/03) λειτουργεί ως ορεκτικό για το πλήρες μενού του Σαββατοκύριακου. Ανοίγει η αυλαία των αγωνιστικών στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα από το livescore. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με όπλο την άμυνα η Φούλαμ

Ξεκινάμε από το Λονδίνο, όπου στις 22:00, η Φούλαμ υποδέχεται τη Λιντς, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Κρέιβεν Κότατζ από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-3), δεχόμενη τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν σαφές πως οι παίκτες του Πάρκερ είχαν στοχεύσει το σημερινό παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής. Πολύ βελτιωμένη αμυντικά η λονδρέζικη ομάδα το τελευταίο διάστημα, είχε προηγηθεί το 0-1 στο Άνφιλντ και πριν το ματς με τη Σίτι είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ σε 7 αγώνες!!! Βρίσκεται στην 18η θέση με 26 πόντους και με νίκη σήμερα, σκαρφαλώνει εκτός επικίνδυνης ζώνης για πρώτη φορά στη σεζόν!

Η Λιντς δεν πατάει καλά τελευταία, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Δίχως νίκη και δίχως γκολ στο ενεργητικό της στα τρία τελευταία ματς. Ηττήθηκε από Άστον Βίλα (0-1 εντός) και Γουέστ Χαμ (2-0 εκτός) και το περασμένο Σάββατο απέσπασε το 0-0 εντός έδρας με την Τσέλσι. Η ομάδα του Μπιέλσα έπεσε στην 12η θέση με 36 πόντους, δέκα περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο.

Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες. Η Λιντς προβληματίζει με την επιθετική της εικόνα, την ώρα που η Φούλαμ ολοένα και βελτιώνεται, είναι πολύ συμπαγής στα μετόπισθεν και “καίγεται” για τη νίκη. Ποντάρουμε στον άσο της Φούλαμ, με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 1.88.

Σκοράρουν στο Ένιο Ταρντίνι

Μεταφερόμαστε νοτιοανατολικά για την επόμενη επιλογή μας. Στις 21:45, στο Ένιο Ταρντίνι, η Πάρμα φιλοξενεί την Τζένοα για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Επιτέλους νίκη για την Πάρμα! Την Κυριακή επικράτησε της Ρόμα (2-0 εντός) και πανηγύρισε “τρίποντο” μετά από 18 παιχνίδια (0-7-11) και το 1-2 επί της Τζένοα στις 30 Νοεμβρίου!!! Ψυχωμένη εμφάνιση από την ομάδα του Ντ’Αμβέρσα, άντεξε στην πίεση των Ρωμαίων και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Παρέμεινε στην προτελευταία θέση, αλλά μείωσε την απόσταση από την “σωτηρία” στους 4 πόντους.

Δίχως νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια είναι η Τζένοα (0-3-3), η οποία πλέον αρχίζει και κοιτά πίσω από την πλάτη της. Με 28 πόντους συγκομιδή δεν έχει εξασφαλιστεί, είναι στο +6 από την Κάλιαρι και αναζητά ανάκαμψη. Στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Ουντινέζε.

Πριν το 2-0 επί της Ρόμα, η Πάρμα μετρούσε 5 σερί Goal/Goal. Σκοράρει με συνέπεια, αλλά έχει και αμυντικά θέματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί στον ανοιχτό χώρο η Τζένοα, αφού οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να ρισκάρουν για τη νίκη. Επιλογή λοιπόν το Goal/Goal, σε απόδοση 1.95.

Υψηλό τέμπο στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας (21:00).

Δίχως ελπίδες για playoffs οι δύο ομάδες, βρίσκονται στην 16η και 17η θέση αντίστοιχα, αμφότερες προερχόμενες από νίκες.

Ο Παναθηναϊκός παίζει σε υψηλό τέμπο εντός έδρας και οι Σέρβοι μπορούν να ακολουθήσουν. Λογικό φαβορί το “τριφύλλι”, σε καλύτερη απόδοση όμως βρίσκουμε το Over 154.5 (1.88), που θα είναι και η επιλογή μας στο ΟΑΚΑ.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις