«Πέντε ομάδες το προβάδισμα ανόδου»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Aνδρέας Τάτος, και μίλησε για την πορεία του στους «Ακρίτες», τον τραυματισμό του, τη SL2 και τον φίλο του τον Μήτρογλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την πορεία της Ξάνθης: «Σημαντικό έχει πως κάνουμε ένα σερί, η ομάδα άλλαξε την εικόνα της μετά την αλλαγή προπονητή. Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς που ξεκινήσαμε νωρίς, έπαθα θλάση.  Είναι δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την ομάδα, σε δύσκολα γήπεδα, κάνουμε όλοι υπομονή. H ποιότητα του Μήτρογλου είναι δεδομένη. Είναι δύσκολο όταν έχεις καιρό να παίξεις μπάλα, όταν δεν έρχεσαι από την αρχή της χρονιάς είναι πιο δύσκολο. Ηταν λίγο άτυχος και χρειάζεται ψυχολογία, είναι άτυχος που δεν έχει κόσμο στο γήπεδο να του δώσει ψυχολογία. Τον χρειάζεται η ομάδα μακάρι να γίνει γρήγορα καλά και να βοηθήσει τον Αρη».

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1: «Ο Αρης έχει ικανούς ποδοσφαιριστές, έχει ποιότητα ως ομάδα, δείχνει πως είναι πολύ δυνατή. Ο Μάντζιος είναι καλός προπονητής, για να πηγαίνει καλά η ομάδα σημαίνει πως κάνει κάτι σωστά».

Για τη Σούπερ Λιγκ 2: «Είναι πέντε ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2 που είναι κοντά και έχουν προβάδισμα για την άνοδο. Είναι δύσκολη κατηγορία, πρέπει να βρεις το γκολ. Εχει δύσκολες ομάδες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις