Με σοβαρότητα ο Βόλος κόντρα στον ΟΦΗ (pregame)

Το πρώτο παιχνίδι στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ δίνει σήμερα στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος με αντίπαλο τον ΟΦΗ (Novasports 1). Οι «κυανέρυθροι» αρχίζουν την προσπάθειά τους στο μίνι πρωτάθλημα από την 7η θέση, έχοντας 33 βαθμούς, ενώ από την πλευρά του ο ΟΦΗ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς.

Μπορεί να μην τίθεται θέμα παραμονής για τον Βόλο, από τη στιγμή που αυτή είναι ήδη εξασφαλισμένη, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή. Σίγουρα, το άγχος θα το έχει ο ΟΦΗ, ο οποίος δίνει τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Βόλος θα επιδιώξει να σημειώσει την πέμπτη νίκη του φέτος στον Βόλο και ένατη στο πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Θυμίζουμε, πως οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν την κανονική περίοδο με νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 στο Πανθεσσαλικό και έδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στις αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η τεχνική ηγεσία θα στερηθεί δύο βασικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας. Συγκεκριμένα, ο Ζαν Μπαριέντος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα δει το ματς από την κερκίδα των επισήμων του Πανθεσσαλικού, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ζουλιάν Μπαρτόλο, ο οποίος συμπλήρωσε στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Φράνκο Φεράρι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει και πάλι τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ο οποίος μετά το παιχνίδι θα μεταβεί στο Ισραήλ για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενόψει των παιχνιδιών που θα δώσει το Ισραήλ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τέκιο και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γκρίλο και Μήτογλου. Οι Τσοκάνης και Ριένστα θα είναι οι δύο παίκτες του άξονα, ενώ τη μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Περέα (δεξιά), Μαρτίνες (αριστερά) και Νίνης (επιτελικός μέσος). Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Μπουένο, Ντεντάκης, Σάντσες, Κολόμπο, Κρητικός, Μπάλλας, Κιάκος και Σάντος.

«Σφυρίζει» ο Καραντώνης
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Γιώργο Χριστάκογλου απο την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας. Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR o Μιχάλης Δημόπουλος από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής. Παρατηρητής θα είναι ο Σταύρος Φλώτσιος από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις