Σούπερ Λιγκ: Σημαντικές “μάχες” στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής. Εκτός από την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ, η οποία θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Η πρώτη χρονικά διεξάγεται στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του τον Μάκη Χάβο, να υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» είναι αυτοί που «καίγονται» για βαθμούς, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει 28 βαθμούς και κατέχει την 9η θέση στην κατάταξη, μαζί με τον Ατρόμητο.

Στις 19.30 θα γίνουν δύο παιχνίδια. Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, με τους Γιαννιώτες να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς στα πέντε τελευταία παιχνίδια, όσους και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν είναι και στα καλύτερά του, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Αξίζει να τονίσουμε, πως η τελευταία νίκη της ομάδας του Περιστερίου ήταν στις 31/1 με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Έκτοτε ο Ατρόμητος μετρά τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Στο Αγρίνιο θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλουν για την παραμονή στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τη Λαμία. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση της κατάταξης, ενώ αυτή του Μιχάλη Γρηγορίου είναι μία θέση πιο πάνω στη βαθμολογία με 23 βαθμούς. Όποια ομάδα κερδίσει σήμερα θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της, με τον Παναιτωλικό, πάντως, να βρίσκεται σε πιο δυσχερή θέση.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:
15.00 Απόλλων Σμ.-ΑΕΛ
17.15 Βόλος-ΟΦΗ
19.30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
19.30 Παναιτωλικός-Λαμία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις