Σόκαρε τον Εργοτέλη ο Καραϊσκάκης (video)

Ήττα – σοκ (0-1) στο Παγκρήτιο για τον Εργοτέλη από τον ουραγό Καραϊσκάκη Άρτας.

Την… κάτω βόλτα φαίνεται να έχει πάρει ο Εργοτέλης, που υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τον Καραϊσκάκη, εντός έδρας.

Οι Αρτινοί μπήκαν καλύτερα στο ματς αλλά οι Κρητικοί πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων προς το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Σερβιλάκη να έχει δοκάρι στο 45ο λεπτό. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε στο δεύτερο μέρος, όμως αδυνατούσαν να σκοράρουν, κάτι που εντέλει έκανε ο Καραϊσκάκης! Σκόρερ ο Μαραθωνίτης, που έπιασε ωραίο σουτ από τα αριστερά στο 71’ και έδωσε στην ομάδα του τη δεύτερη φετινή της νίκη. Ο Εργοτέλης παραμένει στην κορυφή μαζί με τον Ιωνικό, αλλά κινδυνεύει να πέσει από εκεί την Κυριακή.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (78′ Κόνραντ), Νεράλ (26′ λ.τ Κατσούρι), Τσέλιος, Μπουτσάκης, Άμπι, Κωστανάσιος (46′ Μανουσάκης), Πατρινός (46′ Μπουρσέλης), Κοκκίνης (71′ Κούατενγκ).

Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Χατζηδίμπας, Δούμτσιος (83′ Νταλακούρας), Δερμιτζάκης (66′ Μαύρου), Ναμίμ, Τάμπας, Μπεκατώρος, Μπρέμπος (60′ Μαραθωνίτης), Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις