«Φωτιά» στην μάχη της παραμονής έβαλε η ΑΕΛ

«Φωτιά» στην μάχη της παραμονής έβαλε η ΑΕΛ που μπήκε με το… δεξί στα πλέι άουτ και πήρε διπλό (0-2) στη Ριζούπολη, επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τα γκολ των Ντουρμισάι και Νούνιτς και έφτασε τους 19 βαθμούς (όσους έχει και ο ΟΦΗ).

 

Μία φάση αρκούσε στην ΑΕΛ για να αποδράσει από τη Ριζούπολη με τρίποντο με την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα να ξεκινάει με το…δεξί τα πλέι άουτ και να βάζει «φωτιά» στην ουρά της βαθμολογίας.

Το γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι, έμελλε να κρίνει τον τελικό νικητή (ο Νούνιτς έκανε το τελικό 0-2 στο 95′) με τους Θεσσαλούς να φτάνουν τους 19 βαθμούς (όσους έχει και ο ΟΦΗ) και να βλέπουν πλέον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. MVP για την ομάδα του Φέστα ήταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Νάγκι που κατέβασε… τα ρολά.

Ο Απόλλων Σμύρνης στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο του, πατούσε γενικώς καλύτερα στο παιχνίδι, είχε δύο καλές στιγμές, μία σε κάθε ημίχρονο, πρώτα με τον Λισγάρα (έδιωξε σωτήρια ο Νάγκι) και έπειτα με το δοκάρι του Μπεντινέλι.

Το γκολ που έψαχναν με περισσότερες προϋποθέσεις οι γηπεδούχοι, δεν ήρθε, με την ΑΕΛ – που γενικώς δεν φοβήθηκε το παιχνίδι κάτι που φάνηκε και από τις επιλογές του Ιταλού τεχνικού – να «χτυπάει» την κατάλληλη στιγμή σκοράροντας το 3ο φετινό του τέρμα.

 

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκεθ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν (72′ Λαγός), Σλίβκα, Μπεντινέλι, Μαρκ Φερνάντεθ (72′ Μουνιέ), Τσιλούλης (52′ Κολ), Ντάουντα (53′ Ιωαννίδης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Μπέρτος, Πινακάς (78′ Μπεν Χατίρα), Στίφλερ (86′ Σπαρβ), Κολομπίνο, Ακούνια, Μουκαντζό (57′ Mιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι (78′ Νούνιτς).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις