Μήτογλου: Διεκδικούμε πάντα τη νίκη

Ο Γεράσιμος Μήτογλου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο ο Βόλος «κόλλησε» στο 0-0, τονίζοντας πως σε όλα τα ματς η ομάδα του παίζει δυνατά με στόχο τη νίκη, με τον ΟΦΗ να τους δυσκολεύει, παίζοντας με αμυντικούς προσανατολισμούς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού του Βόλου:
«Προσπαθώ να αποκτάω εμπειρίες και να βοηθάω την ομάδα μου. Σε κάθε παιχνίδι δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ο προπονητής μου με εμπιστεύεται. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ως ομάδα και θα έχουμε ένα καλό φινάλε τη φετινή χρονιά.
Ο Καστάνιος είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, τον είχα μελετήσει πολύ καλά και μόνος μου. Τον έπαιξα δυνατά και ξέρω το στυλ παιχνιδιού του. Ήμουν 100% συγκεντρωμένος και κέρδισα τις μονομαχίες.
Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες που έχουν την πίεση, αλλά εμείς από την πλευρά μας δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι και σε όλα παίζουμε το ίδιο δυνατά. Κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε και ως ομάδα και ατομικά.
Ο ΟΦΗ έπαιξε με πέντε αμυντικούς και μας δυσκόλεψε. Συνεχίζουμε, θα έρθουν και τα παιχνίδια που θα κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις